saljjobb.se

Försäkringsrådgivare till Team Kväll & Helg!

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Försäkringsrådgivare till Team Kväll & Helg!

Är du student och gillar kundservice, rådgivning och försäljning samtidigt som du vill jobba i ett stort, härligt team med höga mål? Då har vi arbetet för dig! Vi söker motiverade medarbetare till vår kvälls- och helgbemanning på vårt kontor i Malmö.

Ditt uppdrag:

I denna befattning arbetar du med att hjälpa våra kunder att hitta rätt försäkringslösning som hjälper dem i deras vardag samt med att boka in kunder till rådgivningsmöten på vår bank. Detta gör du genom att sälja in våra olika tjänster och produkter till både nya och befintliga kunder, på både inkommande och utgående telefonsamtal.

Du ingår i ett dynamiskt gäng där hela teamet jobbar tillsammans för att nå teambudget, eftersträvar hög kompetens och goda resultat. För att du ska få bästa tänkbara förutsättningar ger vi dig en bred djupgående utbildning.

Arbetstider är: måndag-fredag, 16.00-22.00 & lördag-söndag 10.00-15.00. Antal timmar per månad diskuteras på intervjun, men alternativen som finns är 45 eller 67,5 timmar per månad. Din lön består av en fast timlön enligt kollektivavtal.

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringen och välkomnar din ansökan redan nu.

Din profil:

Du är energisk, förtroendeingivande och lättlärd. Du trivs med att jobba mot uppsatta mål och med många kundkontakter, vilket du visar genom högt eget driv och engagemang. En god datorvana och mycket goda kunskaper inom svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning. Övriga språkkunskaper och erfarenhet från försäljning och kundtjänst är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten och Länsförsäkringar Skåne är du välkommen att kontakta Rådgivningschef Peter Gunnarsson på peter.gunnarsson@lansforsakringar.se.

Facklig kontaktperson för Forena är Michel Gullstrand, 040-633 88 67.

Ansvarig HR är Jeanette Mellborg, jeanette.mellborg@lansforsakringar.se

Så tänker vi
Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi.
Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 450 000 delägare i Skåne.

Så jobbar vi
Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.

Dela detta jobb

Försäkringsrådgivare till Team Kväll & Helg!

Länsförsäkringar Skåne