saljjobb.se

Logga

Försäljare med butikskommunikationsansvar till Torsby

Företag Systembolaget
Ort
Utgår

2020-01-22

Ansök nu

Försäljare med butikskommunikationsansvar till Torsby

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?
Till butiken i Torsby söker vi nu en engagerad försäljare med butikskommunikationsansvar som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är på 32 timmar i veckan. 

Om rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

I rollen som butikskommunikatör kommer du att ansvara för butikskommunikationen och säkerställa att den bidrar till en positiv kundupplevelse av Systembolaget och butiken. Du kommer att ansvara för att skyltning och varuexponering överensstämmer med Systembolagets uppdrag och vision, samt att den är märkesneutral och inte driver merförsäljning. Du arbetar självständigt mot såväl butikens som individuella mål.

Om dig
Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen. 

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Johansson butikschef, på telefonnummer 056-010 166. 

Ansökan
Vid intresse är du välkomen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 22 januari. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

Kort om jobbet

Butik

Värmlands län

Tillsvidareanställning (inleds med provanställning)

Deltid

Ansök senast: 2020-01-22

Dela detta jobb

Logga
Försäljare med butikskommunikationsansvar till Torsby

Systembolaget