saljjobb.se

Logga

Försäljare med lokalvårdsansvar till Sköndal

Företag Systembolaget
Ort
Utgår

2021-10-20

Ansök nu

Försäljare med lokalvårdsansvar till Sköndal

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?
Till butiken i Sköndal söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är på 32 timmar i veckan. Butiken är en nyetablering och öppnar i december.

Om rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, upplockning av varor samt lokalvård.

Som försäljare med ett lokalvårdsansvar ingår att planera och genomföra lokalvård i butiken. Den tilldelade städtiden delas av flera medarbetare på butiken. I ansvaret ingår att planera och schemalägga städtid per schemaperiod tillsammans med butikens schemaplaneringsansvarig. Du ansvarar även för att att genomföra årliga städronder enligt företagets rutiner.

Om dig
Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har god kännedom om de kemiska medel som används i uppdraget enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter om kemiska riskkällor.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen. 

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Lindgren, butikschef, på telefonnummer: 072-1887096.

Ansökan
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 3 oktober. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

-------

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se omsystembolaget.se.

 

Dela detta jobb

Logga
Försäljare med lokalvårdsansvar till Sköndal

Systembolaget