saljjobb.se

Logga

Försäljare med varugruppsansvar till Löddeköpinge

Företag Systembolaget
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-05

Ansök nu

Försäljare med varugruppsansvar till Löddeköpinge

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?
Till butiken i Löddeköpinge söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är på 40 timmar i veckan. Denna tjänst innebär också ett utökat ansvar som varugruppsansvarig som du kan läsa mer om nedan.

Om rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

Som försäljare med ett varugruppsansvar (exempelvis ansvar för rött, vitt vin eller öl) ingår att hålla ansvarsområdet representativt enligt Systembolagets varuplaceringsregler. Du ansvarar för sortiment, logistik, urval och exponering inom ditt ansvarsområde. Du kommer även att kontinuerligt arbeta med analys av svinn och ge förslag till eventuella åtgärder. I rollen ingår också att fortlöpande förmedla kunskap till övriga medarbetare på butiken.

Om dig
Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Utbildning/god kunskap inom mat och dryck är meriterande. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år. Arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer. 

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen. 

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Nilsson, butikschef, på telefonnummer 0720-78 78 07. 

Ansökan
Vid intresse är du välkomen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 5 april. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

Dela detta jobb

Logga
Försäljare med varugruppsansvar till Löddeköpinge

Systembolaget