saljjobb.se

Logga

Försäljare och Lokalvårdare till Arjeplog

Företag Systembolaget
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-19

Ansök nu

Försäljare och Lokalvårdare till Arjeplog

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?
Till butiken i Arjeplog söker vi nu en engagerad försäljare och lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är fördelad på 2 timmar försäljning och 30 minuter lokalvård i veckan. Tjänsten avser arbete 5 timmar varannan lördag.

Om rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, engagemang och ett personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

Som lokalvårdare har du ett ansvar för att butik, lager och personalutrymmen städas och är fräscha. Det är ett för Systembolaget mycket viktigt uppdrag att se till att butiken är attraktiv för kunder och kollegor. 

Om dig
Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Josefin Samuelsson butikschef, på telefonnummer: 0961-617 30.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 19 september vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.

Dela detta jobb

Logga
Försäljare och Lokalvårdare till Arjeplog

Systembolaget