saljjobb.se

Logga

Försäljare på vikariat till Lycksele

Företag Systembolaget
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-21

Ansök nu

Försäljare på vikariat till Lycksele

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?
Till butiken i Lycksele söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är på 35 timmar i veckan och ett vikariat under perioden 2019-11-01 till 2020-08-31. 

Om rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

Om dig
Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen. 

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Olofsson, butikschef, på telefonnummer: 0950 101 25.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast 21 september vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.

Dela detta jobb

Logga
Försäljare på vikariat till Lycksele

Systembolaget