saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Försäljningsansvarig till Elgiganten Gislaved

Företag Empleo
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-07

Ansök nu

Försäljningsansvarig till Elgiganten Gislaved

 

Elgiganten är en av Sveriges ledande varuhuskedjor inom hemelektronik, vitvaror och kök och är Sveriges näst största handelsbolag efter IKEA. Vi finns i hela Norden och bara i Sverige har vi 176 varuhus och 3400 anställda. Som en Gigant är du en del i något mycket större och verksamheten utgörs av flera viktiga funktioner såsom varuhus, butiker, e-handel, nordiskt centrallager och kundtjänst. På Elgiganten är kunden och medarbetaren vårt absoluta fokus. Vår ambition är att vara en pålitlig rådgivare innan, under och efter köp och förser kunderna med all support och en mängd olika tjänster både i varuhusen och i hemmen.

För oss är det viktigt att bidra på alla sätt vi kan. Vi arbetar kontinuerligt med att minimera vår påverkan på miljön samt har vår egen fond där vi genom lokala och nationella initiativ bistår med produkter, vägledning och ekonomiskt stöd till organisationer för att hjälpa människor som hamnat i digitalt utanförskap.

Vi som arbetsgivare arbetar ständigt med alla medarbetare ska känna sig sedda, ska erbjudas utvecklingsmöjligheter och ingå i en gemenskap. Vi erbjuder alla våra medarbetare flera hundratals fysiska klassrumsträningar och digitala utbildningar i vår egen interna utbildningsportal och har Nordens största utbildningsarena som årligen hålls i Norge. Vi värdesätter utveckling högt och det finns stora möjligheter att utvecklas och klättra internt om viljan och engagemanget finns.


Är du redo att ta dig an utmaningen i Sveriges modernaste Elgiganten butik med invigning september 2022? Elgiganten i Gislaved växer och förstärker teamet med en Försäljningsansvarig som vill vara med på tillväxtresan.

Om rollen:
Som Försäljningsansvarig är du tillsammans med Butikschefen huvudansvarig för driften av hela varuhuset. Du kommer aktivt vara med i butiken i en säljande roll. För att lyckas framgångsrikt i rollen behöver du vara strukturerad, ambitiös, ansvarstagande och samtidigt ha ett genuint intresse för att ska
a goda förutsättningar för glada och engagerade medarbetare samt nöjda kunder.

Vi tror att du som ledare har stor vilja att nå framgång och trivs med att arbeta mot och uppnå nya mål tillsammans med dina kollegor. Dina arbetsuppgifter består av den dagliga driften av varuhuset - där du skall leda och utveckla dina kollegor, samtidigt som du får medarbetarna att trivas. Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare i Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: AnsvarstagandeEngagemang och Effektivitet

Ansvarsområden:

 • Tillsammans med butikschefen ansvara för det dagliga arbetet i varuhuset med ett budget-, resultat- och rapporteringsansvar.
 • Butikschefens högra hand
 • Leda, utveckla och motivera medarbetare.
 • Ge tydlig vägledning och tydliga mål för avdelningarna.
 • Planera och genomföra olika marknadsaktiviteter i varuhuset
 • Arbeta för att bli det naturliga förstahandsvalet för kunderna och erbjuda service i världsklass före, under och efter köpet.


Om dig:
Vi söker dig som är erfaren inom Retail. Vi vill att du delar vår övertygelse om att tydligt, coachande och ödmjukt ledarskap ger motiverade medarbetare och skapar gemenskap. För dig är kunderna och medarbetarna det du bryr dig mest om, samtidigt som du gör det som krävs för att skapa goda resultat för ditt varuhus.

Eftersom rollen är så pass mångsidig behöver du besitta förmågan att hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt och att du dessutom har en god genomförandekraft.

Vi tror att du är en ledare som:

 • älskar utmaningar och har höga ambitioner
 • visar engagemang och uthållighet
 • är målinriktad, strukturerad och resultatorienterad
 • har god kommunikation och är tydlig
 • kan samarbeta med andra och tar egna initiativ

Elgiganten erbjuder:
Med ansträngning och beslutsamhet kan du gå långt inom bolaget. Vi erbjuder våra medarbetare goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Hos oss kommer du att få en bra introduktion som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas hos oss.

 • Individuell lönesättning och pension
 • Generöst bonusavtal
 • Personlig utveckling och löpande utbildning
 • Utmärkta karriärmöjligheter inom Techcenter Group
 • Förmåner inom friskvård och personalköp
 • Elgiganten är anslutna till Detaljhandelns kollektivavtal


Övrig information:

Anställningsform: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Omfattning: Heltid. Arbetstider som kväll och helg (en helg i månaden) förekommer
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: Ansökningarna utvärderas löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Har du frågor kring tjänsten? Vänligen kontakta Ylber Dobra via mejl ylber.dobra@empleo.se eller ring 070-935 71 92
Vi ser fram emot Din ansökan!
 

 

Dela detta jobb

logo
Försäljningsansvarig till Elgiganten Gislaved

Empleo