saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Försäljningsansvarig till växande bolag inom möbelindustrin

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-10

Ansök nu

Försäljningsansvarig till växande bolag inom möbelindustrin

Har du intresse för inredning och har du erfarenhet av försäljning? Du har kanske fastnat i din nuvarande tjänst och känner att det dags för dig att ta dig an nästa utmaning i din säljkarriär? Då är detta rollen för dig!

Torkelson Möbel befinner sig i en expansiv tillväxtresa varför man nu söker efter en Försäljningsansvarig.

Torkelson designar och utvecklar möbler för den nordiska möbelmarknaden. Vi gör allt designarbete från grunden och lägger ut produktion till leverantörer med långvarig möbeltradition. I Skånes Fagerhult lagerför vi och distribuerar möbler till kunder i framför allt Skandinavien. Torkelson är ett familjeägt företag med 14 anställda och en omsättning på ca 55 Miljoner Kr.


Om rollen

I rollen som försäljningsansvarig på Torkelson kommer du inneha en nyckelroll med ansvar för att utveckla och driva försäljningsarbete. Rollen innefattar inte något personalansvar, men du kommer ha ett nära samarbete med våra 4 agenter vilka driver försäljningen i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Större delen av arbetstiden är du själv operativ i säljarbete med fokus på södra distriktet där du uppsöker våra befintliga kunder som är allt ifrån större möbelkedjor till fristående möbelbutiker. Uppskattningsvis ingår ett 40-tal övernattningar per år.

Dina arbetsuppgifter består bland annat i följande:

  • Sätta upp affärsmål, säljmål och individuella mål

  • Försäljning (Planering, mötesbokning, produktdemonstration, utveckling och implementering av försäljningsstrategier)

  • Underhålla relationer med befintliga kunder men också att generera kunder med större volym

  • Deltagande på mässor

  • Uppföljning och delaktighet i försäljningsprognoser

Om dig

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknade tjänst innan, med erfarenhet av kontakt med återförsäljare. Du är strukturerad, resultatinriktad och självgående. Du har ett starkt intresse för att göra hållbara affärer och skapa långvariga kundrelationer som bygger på förtroende och kvalitet.

För att lyckas i rollen ska du kunna kombinera ett helikopter-perspektiv med att vara operativ i säljarbetet. Det är meriterande om du har någon relevant eftergymnasial utbildning men det är inget krav. Du arbetar obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi erbjuder

Hos Torkelson Möbel AB får du en arbetsgivare som har en lång historik och är välkända i branschen. Företaget har en bra position på marknaden och ryktet är gott med starka kärnvärden såsom kvalitet, servicenivå, tillförlitlighet.

Torkelson är i grunden ett familjeföretag, där sunt förnuft och lojalitet värderas högt. För rätt person erbjuds möjlighet att utvecklas professionellt.

Placeringsort: Skånes-Fagerhult.

Ansökan

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen att ansöka med CV och personligt brev via ansökningsformuläret. Rekryteringen sker löpande, men vi ser gärna att vi mottagit din ansökan senast den 30 november. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vid frågor relaterat rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lukas Drelich: lukas.drelich@roirekrytering.se

Om Torkelson Möbel AB

I gränslandet mellan Skåne, Halland och Småland ligger ett av Sveriges äldsta möbelföretag. Trätraditionen är stark inom Torkelson. Den är vi stolta över. Alla människor har olika önskemål och behov, tycker olika, är olika, värderar olika. Vårt utbud är varierat i flera stilar och vi arbetar året runt med att utveckla sortimentet. Att investera i sitt hem är att investera i vardagen. Torkelson ställer höga krav på produkterna. Att välja hållbara och slitstarka material är därför en självklarhet. Du får vardaglig kvalitet att trivas med och lita på. Ragnvald och Ester Torkelson grundade företaget för mer än 50 år sedan. Deras vision var att erbjuda sina kunder kvalitativ heminredning till överkomliga priser. Så enkelt är det. Fortfarande.

Idag sker produktutvecklingen i Skånes-Fagerhult och möblerna tillverkas i Europa till 80 % och resterande andel i Asien. Företaget har 14 anställda, ca 55 miljoner i omsättning och dess produkter säljs i ca 450 butiker runt om i Skandinavien.

Se gärna mer på http://www.torkelson.se/

Dela detta jobb

logga
Försäljningsansvarig till växande bolag inom möbelindustrin

Roi Rekrytering Sverige AB