saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Försäljningschef

Ansök nu

Försäljningschef

Är du sugen på en ny utmaning i ett bolag med framåtanda, hållbarhet och samhällsnytta i fokus? Brinner du för kundrelationer, försäljning samt att leda och motivera medarbetare? Fortsätt att läsa, det kan vara just dig vi söker till rollen som Försäljningschef!

2023 träder en organisationsförändring i kraft på Hässleholm Miljö. Bolaget har blivit större – med fler affärsområden, fler kompetensområden och fler medarbetare. För att kunna realisera bolagets strategi krävs utveckling och nya arbetssätt. Tjänsten Försäljningschef är ett resultat av organisationsförändringen samt strategiska vägval. Målsättningen är att stärka upp vår försäljningsorganisation så att vi långsiktigt kan skapa värde och nå våra mål.

Arbetsuppgifter

Som Försäljningschef kommer du att ansvara för, driva, utveckla och genomföra försäljningsarbetet på Hässleholm Miljö framförallt i affärerna Fjärrvärme och Hässleholms Kretsloppscenter (HKC). Genom ett coachande ledarskap motiverar, utvecklar och stöttar du dina två säljare. Tjänsten innebär proaktiv kundbearbetning, både genom att boka och genomföra egna möten med befintliga och potentiella nya kunder men även genom att bistå säljarna som extra resurs vid säljarnas företagsbesök. Med ett nära samarbete med övriga enheter i vår marknadsavdelning samt med våra affärsområdeschefer ansvarar du för att utveckla, driva och följa upp mål, produkt- och tjänsteutbud, prioriteringar och resultat.

I rollen som Försäljningschef ingår även att:

  • Ta fram, följa upp och utveckla mål, säljstrategier och planer tillsammans med olika samarbetspartners, interna såväl som externa.

  • Omvärldsbevaka – för att tillsammans med affärerna ta fram erbjudanden som lever upp till kunders och samhällets krav och behov och paketera dem på ett sätt som attraherar marknaden.

  • Genomföra marknadsföringsåtgärder för att stärka varumärket och vår position på marknaden, hitta nya kunder och ta hand om de befintliga.

  • Ha VEPA-ansvar för de två säljarna på enheten (verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö)

Vi erbjuder dig en intressant och utvecklande ledarroll, där din erfarenhet från framgångsrik säljledning, kombinerat med goda ledaregenskaper och rätt personlighet värdesätts starkt. En fantastisk möjlighet för dig som drivs av kombinationen att arbeta nära affärer, kund och medarbetare.

Vem är du?

Vi söker dig med ett nytänkande och engagerat hjärta som samtidigt är skicklig på att driva och fatta affärsstrategiska beslut. Du är väl insatt i försäljningsarbetets processer och modeller. Du är en naturlig ledare och tydlig i din kommunikation. Som person är du förtroendeingivande, lyhörd, empatisk och intresserad av att utveckla dig själv och inspirera dina säljare till utveckling och framgång. Du vill se tydliga resultat i ditt arbete och är samtidigt uthållig när det kommer till att skapa förbättringar gällande rutiner, processer och arbetssätt.  

Du har erfarenhet av förändringsledning samt är trygg i rollen att leda samarbeten och utvecklingsprojekt internt. Vi ser gärna att din erfarenhet kommer från energi- eller industribranschen, där det funnits stort fokus på hållbarhet. Utöver några års erfarenhet har du någon form av utbildning inom försäljning, affärsutveckling eller liknande. Du har god datorvana, och har tidigare arbetat i CRM-verktyg. Har du dessutom kunskap om marknadsföringens grunder ses detta som värdefullt för rollen.  

Eftersom du i rollen möter människor i flera olika sammanhang förutsätter det att du har god svenska och engelska i tal och skrift. Du behöver i tjänsten ibland ta dig mellan anläggningar vilket förutsätter att du har B-körkort.

Övrigt  

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående. Vi försöker tillämpa sex månaders provanställning.  

Notera att urval kommer att ske löpande, varför du bör söka tjänsten så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är dock 2022-08-07.  

För frågor om tjänsten: Kontakta Emma-Karin Trygg Vincic, emma-karin.trygg.vincic@hassleholm.se, mobil: 0730-874694 

För frågor om rekryteringsprocessen: Kontakta Emma Åhlander, emma.ahlander@hassleholm.se 

På Hässleholm Miljö gillar vi olika!

Vi strävar efter mångfald på alla tänkbara sätt och värdesätter det som blandade grupper tillför verksamheten.

Vill du veta mer om oss som bolag? Hör Sven berätta om året som gått. 

OM BOLAGET
Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som ägs av Hässleholms kommun. Bolaget tillhandahåller flera viktiga verksamheter, där samtliga fyller en funktion för ett välfungerande samhälle. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter. Vi producerar och distribuerar dricksvatten, transporterar och renar spillvatten samt avleder dagvatten (tidigare Hässleholms Vatten). Vi producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe samt ger stöd för att privat- och företagskunder ska kunna effektivisera sin energiförbrukning.

Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Tillsammans räddar vi världen lite varje dag! Vi är ca 150 anställda och omsätter omkring 380 miljoner kronor årligen. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.hassleholmmiljo.se

 

Dela detta jobb

Försäljningschef

Hässleholm Miljö AB