saljjobb.se

MaserFrakt AB, med verksamhet inom distribution, industri och anläggning bedrivs med ca 1700 maskin- och fordonsenheter.  Verksamheten bedrivs från Huvudkontoret i Borlänge och genom 16 kontor runtom i verksamhetsområdet Dalarna, Gästrikland och Hälsingland totalt är vi ca 170 anställda. Affärsområde Distributions verksamhet bedrivs från terminaler för tempererat gods i Borlänge och Gävle. Fjärrtransporter sker över hela Sverige. Omsättningen uppgår till 2,4 miljarder och vi ägs av ca 340 delägare. Tillsammans sysselsätter vi totalt 2500 medarbetare.

Vill du vara med i utvecklingen mot en effektivare, säkrare och miljövänligare transportbransch? Omställningen mot fossilfria och hållbara transporter går allt fortare och MaserFrakt vill vara den som driver på utvecklingen och lever upp till framtidens kravställning hos våra kunder. Nu kan du bli en av oss! MaserFrakt söker två nya medarbetare till affärsområdet Distribution, en Försäljningschef och en Säljare. Placeringsort är Borlänge eller Gävle.

 

Föräljningschef

Som Försäljningschef på Maserfrakt har du ansvar för att leda säljorganisationen mot uppsatta mål. Du utvecklar strategier kring försäljningen och driver utvecklingen av medarbetare samt säljprocessen i enlighet med vårt Lean-arbete för att nå lönsamhets- och produktivitetsmål. Du kommer också arbeta med avtalsupphandlingar och vara delaktig i större affärer.

Som Försäljningschef har du personal- arbetsmiljö- och budgetansvar för din säljavdelning.

Rollen rapporterar till Affärsområdeschef. Tjänsten är tillsvidare och heltid med placeringsort Gävle eller Borlänge (diskuteras, ange gärna vad du föredrar). Dagsresor förekommer, då mest i regionen eller Stockholmsområdet.

 

Kvalifikationer

Du har lång erfarenhet från marknad och försäljning inom transportbranschen. Du har erfarenhet av att leda en säljorganisation sedan tidigare och har därför erfarenhet av personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar. Du är bekväm med att arbeta med upphandlingar eftersom du gjort flertalet tidigare.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

 

Din profil 

För att lyckas i rollen som Försäljningschef är det viktigt att du är en handlingskraftig, positiv person som genererar energi och ser alla medarbetares möjlighet att utvecklas och bidra. Du angriper utmaningar på ett strukturerat sätt, och driver förbättringar i verksamheten genom att engagera dina medarbetare och stödfunktioner inom organisationen.

Du har lyckats i ditt tidigare ledarskap genom att vara en kommunikativ ledare som förmedlar information tydligt, lyssnar effektivt och håller andra informerade.

Du sätter höga mål och vill nå resultat genom att samarbeta med, och motivera dina medarbetare. Därför sätter du hög prioritet på att arbeta metodstyrt och resultatorienterat samtidigt som du uppmärksammar och tar tag i utmaningar som uppstår. Ditt kundfokus är alltid med dig i varje handling och beslut och ett självklart inslag i det strategiska arbetet.

Du blir en del i ett drivet team, där närhet, förtroende, ansvar samt framtid står i fokus. 

 

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Maserfrakt med Lundin & Boström. Kontakta rekryteringskonsult Maria Lindström vid frågor, 070-510 12 50, maria.lindstrom@lundinbostrom.se

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida lundinbostrom.se.

Vi är nyfikna på dig så ansök så snart som möjligt, men senast 5 april

Försäljningschef i Gävle (eller Borlänge)

Ort
Utgår

2020-04-05

Ansök nu

Dela detta jobb