saljjobb.se

logga

Försäljningschef Norden D2I Financial Services

Ort
Utgår

2021-08-29

Ansök nu

Försäljningschef Norden D2I Financial Services

D2I (Direct2Internet) Financial Services AB växer inom det spännande området fintech och söker därför en driven och teknikintresserad försäljningschef för Nordiska marknaden. Fokus är på försäljning till Partners inom kortterminaler, e-handel och mer kvalificerade betalningslösningar. Våra partneraffärer bygger på vår egenutvecklade White-label Betalväxel och intäkter kopplat till kortinlösen (samt andra betalsätt). D2I Financial Services verksamhet utvecklas väl och söker nu dig som vill utöka försäljningen av våra produkter och tjänster.

Arbetsuppgifter

Som Försäljningschef för Norden kommer du få ett brett ansvarsområde inom sälj, bland annat:

 • Våra kunder består av allt ifrån mindre butiker till större kedjor och banker

 • Försäljning av våra produkter och tjänster till primärt nya strategisk partners (bank, finans, integration av betaltjänster i komplex miljö)

 • Ansvar för KAM i länderna Sverige, Finland och Norge

 • Administrativt arbete bl.a. hantering av offerter/ partner-provisioner (VISA/ MC prislistor som exempel)

 • Avtalshantering, förhandling, dokumentation och säljstatistik

 • Leda team-arbete inom marknadskommunikation för de Nordiska länderna, samt nyttja online verktyg och marknadskanaler som LinkedIn

 • Regelbundna uppföljningsmöten med Nordisk sälj-personal Online samt gemensamt CRM-system

Kvalifikationer och egenskaper

Du är en person som trivs i det mindre entreprenörsdrivna företaget där du kan vara med och påverka utvecklingen av våra tjänster i Norden (fn. Sverige, Finland och Norge). Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom försäljning, erfarenhet från liknande säljposition in bank/finans samt ett brinnande intresse av Fintech affärer. Du har bred förståelse för ny teknik, gott affärssinne, och gärna kunskap kring hantering av partner-provisioner och prissättning på kortinlösen. Har du erfarenhet av kortterminaler (POS) och tekniska betalningslösningar (Wordpress/Magento/woocommerce) är det starkt meriterande. Din sälj och utvecklingsinsats i Norden är viktig för oss på bolaget, och därav ser vi gärna att du speglar våra ledord: kunddrivet, Innovation och nytänkande. Svenska och engelska obehindrat i tal och text är starkt positivt för oss.

Vi erbjuder

Vi erbjuder möjligheten att komma in i ett intressant expansivt tillväxtskede i Norden där du själv i hög utsträckning kan vara delaktig i utvecklingen av Direct2Internet in denna marknad. Därmed kommer du att spela en viktig roll. Direct2Internet erbjuder marknadsmässigt goda villkor (som genom din försäljning kan utvecklas mycket väl) i en utvecklande roll. Du har möjlighet att arbeta utifrån vårt kontor i Stockholm eller från hemmakontor utifrån vad som passar dig bäst.

Krav

 • Du har dokumenterad ledningserfarenhet inom sälj-team, coachning och mål för ditt team.

 • Du har erfarenhet av komplex fintech/ programvaruförsäljning inom B2B och/eller inom B2C

 • Du har erfarenhet av digital marknadsföring i sociala medier (särskilt LinkedIn)

 • Du har en god administrativ förmåga

 • Du har ett stort tekniskt intresse, helst inom kortbetalningar, e-handel och e-betalningslösningar

 • Du har goda kunskaper i Office-paketet (Word/ Excel), med betoning på Excel för beräkningar

 • Meriterande om du har kunskap om kortterminaler med integration mot kassasystem och kortinlösen samt banksystem

Ansökan

Vi hanterar ansökningar och intervjuer löpande så vänta inte med att söka. Delge gärna både CV och personligt brev. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt. Vi tar inte emot ansökningar via epost.

Vid frågor om bolaget eller rollen så är du varmt välkommen att höra av dig till bolagets VD Jens Claesson på mobil +46 70-7379880 eller epost jens.claesson@direct2internet.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss:

Direct2Internet är ett svenskt fintech-bolag som grundades 1999. Sedan några år tillbaka har Direct2Internet en egenutvecklad innovativ betalväxel "EgenPSP" som skiljer sig från traditionella betalväxlar. Direct2Internet har kvalificerad personal med gedigen erfarenhet av programutveckling och olika fintech/ betalningslösningar. Bolaget är beläget i Älta strax utanför Stockholm. Direct2Internet är ett av de 13 729 företag, av Sveriges totalt 315 899 aktiebolag, som tilldelats Trippel-A för högsta kreditvärdighet i Soliditets kreditratingsystem. Vi är PCI DSS-certifierade sedan april 2011 och har tillstånd från Finansinspektionen med Institutions nr. 45557. I april 2015 tilldelades Direct2Internet RedHerring Top 100 Europe Award som ett av Europas mest spännande teknikbolag. Sedan 2020 är bolaget medlem i Swedish Fintech Association.

 

 

Dela detta jobb

logga
Försäljningschef Norden D2I Financial Services

Roi Rekrytering Sverige AB