saljjobb.se

logga

Försäljningschef till Frölunda Hockey Club

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-26

Ansök nu

Försäljningschef till Frölunda Hockey Club

Frölunda HC är ett av Sveriges starkaste idrottsvarumärken. Vi är och vill vara en vinnande klubb i vår stad och region och i vår sport. Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vårt försäljningsarbete till nästa nivå. Ett arbete som ska främja det vi brinner för – ishockey och barn och ungdomars rätt till en meningsfull fritid.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Försäljningschef ansvarar du för att driva, utveckla och optimera föreningens intäkter. Tjänsten omfattar två delar, företagsmarknad där uppdraget består av att utveckla våra företageserbjudanden med fokus på affären samt privatmarknad där fokus ligger på att fylla arenan med betalande publik.

Du coachar, inspirerar och leder ditt säljteam som idag består av sju erfarna och självständiga medarbetare. Tillsammans driver ni arbetet med att identifiera, etablera och förvalta relationen med våra viktiga företagspartners och säsongskortsinnehavare.
Du använder din gedigna erfarenhet och ditt stora nätverk till att öppna nya dörrar. Du ingår i vår ledningsgrupp och spelar en viktig roll i föreningens framtida utveckling.

I tjänsten ingår ett ansvar för:
• Medarbetare inom försäljning där du får teamet att växa och nå sin fulla potential
• Utveckla interna processer för vårt försäljningsarbete, bl.a. arbeta för ett mer digitalt arbetssätt
• Att skapa nya affärsmöjligheter och utöka vårt affärsnätverk
• Försäljningsplan, budget, uppföljning och rapportering
• Ansvar för egen försäljning
• Förhandling

Tjänsten är en tillsvidareanställning med utgångspunkt från vårt kontor i Västra Frölunda och kommer delvis innehålla kvälls- och helgarbete.

Vem är du?
Du har lång erfarenhet från försäljning och minst 3-5 år från en ledande roll. Du har en relevant utbildning inom ekonomi/marknad/försäljning, gärna med kompletterande ledarskapsutbildning.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska och har goda kunskaper i Excel.

Du är en van förhandlare och en hejare på att bygga långsiktiga relationer. Du är affärsmässig, målinriktad och strategisk. Som ledare är du coachande, delegerande, tydlig och trygg.

Vi jobbar outtröttligt på och utanför isen för att bli Sveriges främsta hockeylag och världens bästa idrottsförening. Många av som arbetar utanför isen har därför också ett stort hockeyintresse, men det betyder inte att du måste ha stenkoll på offside-regeln eller icing för att trivas hos oss. Givetvis ser vi gärna att du har ett allmänt sportintresse, men det viktigaste är att du delar våra värderingar, vårt samhällsengagemang och ser möjlighet till affärer.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från en motsvarande roll inom en förening för att till fullo förstå våra möjligheter och utmaningar.

Du erbjuds
Välkommen till en stor och bred förening med 2 500 medlemmar. Vi arbetar aktivt mot en gemensam värdegrund med ett fokus på att alltid göra vårt bästa. År 2013 satte vi visionen om att bli världens bästa förening. Allt vi gör går därför tillbaka till det. Vårt klimat präglas av utveckling, nyfikenhet och en laganda där vi får varandra att växa.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Frölunda Hockey Club med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand via frida.garding.lindstrand@jurek.se för frågor.

Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga. GDPR.

Dela detta jobb

logga
Försäljningschef till Frölunda Hockey Club

Jurek