saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Försäljningschef till Stampen Media i Trollhättan

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2022-06-29

Ansök nu

Försäljningschef till Stampen Media i Trollhättan

Är du TTELAS nya försäljningschef? Vi söker en driven och engagerad ledare som är duktig på att motivera och inspirera andra, kanske är detta din nästa utmaning? Läs gärna mer och ansök nedan.

Stampen Media har på senare år varit ett av landets mest offensiva mediehus. Flera nyhetstitlar på västkusten har köpts upp, redaktionerna har vuxit och journalistiken har belönats med tunga priser.

Vi förstärker nu vår verksamhet med en försäljningschef till TTELA i Tvåstad. TTELA är det största mediehuset i Trollhättan och Vänersborg och vi satsar stort på lokal kvalitetsjournalistik i alla våra kanaler. TTELA är en del av Stampen Media som tillsammans med ett flertal andra mediehus längs västra Sverige, otaliga digitala annonseringsmöjligheter och en framåtlutad produktutveckling är en trygg och framåtsträvande mediepartner för alla våra kunder och samarbetsparter.

Om rollen

Vi söker nu en försäljningschef för B2B-affären vars huvudsakliga arbetsuppgift är att fortsätta utveckla TTELAS verksamhet i Tvåstad och den enorma potential som distriktet har. Du kommer att jobba lokalt och göra väldigt stor skillnad med riktade insatser, men också få möjlighet att förflytta berg med de synergieffekter vi kan skapa tillsammans. Du leder och fördelar arbetet och är en ambassadör för TTELA i regionen. Du trivs med att träffa olika intressenter och vara en del av det lokala näringslivet. Det faller dig naturligt att nätverka i sociala kanaler såsom i andra forum där våra kunder finns och håller dig uppdaterad på marknadstrender och konkurrenter.

Detta är en spännande roll där du ska leda och utveckla ett nyskapat team bestående av en teamledare och fem säljare, du har fullt budget och personalansvar. Du kommer att arbeta med TTELA som titel men också med hela Stampen Medias produktportfölj.

Som försäljningschef ansvarar du för coachning och kompetensutveckling av dina medarbetare. Du säkerställer att vi arbetar proaktivt och rådgivande i våra säljprocesser och ansvarar för den strategiska affärsutvecklingen för regionen tillsammans med försäljningsdirektör och ledning. Du är en del av att driva Stampen Medias produktportfölj och marknadsposition framåt.

Detta är en marknad med stor potential och för rätt person finns det stora möjligheter att göra sitt avtryck på distrikt. I denna roll ingår du i ledningsgruppen tillsammans med övriga försäljningsschefer och försäljningsdirektör.

Du utgår från Stampens kontor i Trollhättan och rapporterar till försäljningsdirektör.

Vem är du?

Vi söker dig som är trygg i din ledarroll med minst 3 års ledarerfarenhet. Vi ser gärna att du kommer från mediebranschen men det är inget krav. Du har erfarenhet från försäljning och ledarskap i antingen team, projekt eller utveckling och har ett väl utvecklat affärssinne med ett stort fokus på att arbeta med rätt kunder och alltid se till att kundnöjdheten är hög.

För att bäst lyckas i denna roll ser vi gärna att du har erfarenhet från komplex projektförsäljning. Du är ansiktet utåt för TTELA och trivs med representation i olika sammanhang.

För att lyckas hos oss är du nyfiken, brinner för försäljning och ledarskap, är orädd och har en positiv attityd och får energi av att bygga lag. Erfarenhet av medieköp eller annan relevant marknadsföringserfarenhet är meriterande.

Som ledare brinner du för att skapa resultat och att utveckla dina medarbetare och sätta dem i position att lyckas i sina roller. Målinriktad, självgående och ett inre driv att alltid lyckas stämmer väl överens med din personlighet. Laget före jaget är en självklarhet för dig och du är orädd för att ta obekväma beslut om det behövs för dig eller för teamet. En sann ledare som du stimuleras mer av att se andra växa än att glänsa i strålkastarljuset själv. Om andra beskrev dina ledaregenskaper skulle ord som tydlig, trovärdig, kompetent, lyhörd och ett enormt engagemang att nämnas. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Vad kan vi erbjuda dig?

Stampen Media och våra titlar är viktigt för väldigt många människor i Västsverige. Vi vill fortsätta att hjälpa företag att lyckas med deras affär genom att vara den bästa mediepartnern samtidigt som hjälper vi till att stärka fri och oberoende journalistik. Ditt arbete som försäljningschef för TTELA kommer att vara en del av ett större syfte och du kan vara med och ta nästa steg tillsammans med Västsveriges största mediehus. Du erbjuds en roll med mycket egenbestämmande och stor frihet i en marknad med stor potential för utveckling. Tillsammans med ett toppmotiverat säljteam ges du möjlighet att sätta ditt eget avtryck i marknaden.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Stampen med Jefferson Wells. Tjänsten söker du via länken nedan. Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 29/6.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Maria Svedberg på 079-0763749 alternativt på maria.svedberg@jeffersonwells.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Försäljningschef till Stampen Media i Trollhättan

Jefferson Wells