saljjobb.se

logga

Försäljningsinriktad Supply chain planner för konsultuppdrag i Östhammar

Företag ValueOne AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-14

Ansök nu

Försäljningsinriktad Supply chain planner för konsultuppdrag i Östhammar

ValueOne söker en kommersiellt inriktad, supply chain planner, varuflödesspecialist, för ett sex månader långt uppdrag med möjlighet till förlängning och eventuell anställning hos ett företag i Östhammar i norra Uppland. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen

Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av att hantera allt från kundorder till leverans. En viktig del av arbetet handlar om att skapa en god struktur och jobba aktivt med att bygga en väl fungerande försörjningskedja för att säkerställa att kunder får sina produkter i rätt tid och till rätt kvalitet. Du kommer också att arbeta en del med kundservice och innesälj. För att bli aktuell för uppdraget bör du därför ha ett intresse och förståelse för försäljning och trivas i en roll som kräver många externa kontakter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Hantera hela flödet från leverantörer till kunder
  • Lagerstyrning och beställningar av material
  • Leveransbevakning och planering
  • Kundservice, ordermottagning och orderexpedition
  • Reklamationshantering
  • Kundvård och innesälj
  • Kontakt med etablerade kunder (tex proaktiv kommunikation om kampanjer)
  • Kontakt med nya kunder för att informera om sortiment, villkor och kampanjer

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god kommersiell förståelse. Eftergymnasial utbildning inom logistik/inköp/försäljning är önskvärd.

För att trivas i rollen bör du vara drivande och proaktiv och inte vara rädd för att ta egna initiativ. Du är ordningsam och strukturerad med god kommunikationsförmåga och har lätt för att ta kontakt med andra människor. Uppdraget inleds med en kortare introduktion på plats i Östhammar men därefter finns möjlighet att arbeta ett par dagar i veckan på distans.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in snarast via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik.​ Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.​

 

Dela detta jobb

logga
Försäljningsinriktad Supply chain planner för konsultuppdrag i Östhammar

ValueOne AB