saljjobb.se

Försäljningsledare Kök

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Försäljningsledare Kök

Vi behöver förstärka vårt team med en härlig person med ninja-skills när det kommer till att ha många bollar i luften och samtidigt ÄLSKA att ansvara för och utveckla vårt materbjudande. Vårt erbjudande ska var tryggt, roligt, innovativt och nytänkande. Nu och i framtiden.

I rollen som försäljningsledare ingår att leda och utveckla avdelningen såväl strategiskt som operativt. Du har resultatansvar och ansvarar samtidigt för att hela butiken erbjuder ett fräscht och spännande sortiment inom färskvaror. Du blir en nyckelperson för butikens utveckling.
Du har ett stort ansvar för att kunderna upplever en välkomnande och inspirerande atmosfär i butiken och för att butiken ständigt ska ligga i framkant inom färskvaror.

Du ska vara kock och ha erfarenhet av att arbeta i en deli-disk.
Du bör även ha erfarenhet av att leda.

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har stor datavana då det förekommer mycket arbete och planering i våra olika system och vi gör alla kalkyler och dokumentationer digitalt. Vi arbetar bland annat i Min Butik, Store Office, Why waste och AOB.

Vi tror att du som person behöver vara flexibel då arbetsuppgifterna är varierande och du även kommer att betjäna kunder över disk.
Vi vill att du ska tycka om att arbeta på alla stationerna, även i delin och bistron. I bistron har vi har alkoholrättigheter och servering.
Självklart måste man älska mat, trender och inte vara rädd för att testa nya saker!

Eftersom våra kunder är det finaste vi har (liksom våra anställda så klart!), måste du älska kundkontakt.
För att trivas i rollen bör du vara stresstålig och gilla att tempot varierar timme för timme, dag för dag.
Du måste gilla att jobba i team och vilja arbeta för att skapa en fin sammanhållning där vi hjälps åt och arbetar mot samma mål.
Vårt huvudsakliga mål är vår vision: Hållbar matglädje för alla!

Tillträde omgående eller så fort som möjligt i alla fall. Så skicka in din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

Försäljningsledare Kök

Yobber AB