saljjobb.se

logga

Framgångsrikt digitalt mediabolag söker 4 säljare/projektledare

Ansök nu

Framgångsrikt digitalt mediabolag söker 4 säljare/projektledare

Framgångsrikt digitalt mediabolag söker 4 säljare/projektledare

Sökert har du noterat mediabranschens svårigheter att gå från tryckta medier till digitala. Ett mediabolag som har lyckats med detta är Conventus Communication AB i Stockholm som idag ligger i tätposition som ett digitalt heltäckande, producerande mediaföretag med 18 heta sajter och ett knippe digitala magasin som täcker in de flesta av industrins och näringslivets alla branscher med en träffsäkerhet som många avundas.

Vi söker dig som har erfarenhet inom mediaförsäljning inom print/webb försäljning med goda resultat!

Conventus starka säljteam hinner inte med och måste nu utökas med 2 nya säljare. Viktigt är att du ser på dig själv som säljare, att du älskar att göra affärer. Du vet med dig att du är framåt och modig och alltid går på avslut. Säljprocessen kräver att du är drivande, tar initiativ och kan bestämma åt kunden, att du enkelt kan presentera den produkt du säljer, visa på nyttan för köparen och sedan se till att affären stängs, helst på en gång. Du är inte den som skulle slösa tid på att skicka kalla meningslösa mail när kunden ber dig om detta för att egentligen bara vilja bli av med dig. Du skulle aldrig ordna en återkomst utan att ha ett klockslag. Du vet att relationer skapar man genom att först sälja, kanske en lite billigare produkt i början för att senare återkomma och uppgradera, ofta många gånger.

Om du känner igen dig i detta, då ska du inte tveka utan snabbt skicka in en ansökan, skicka ett enkelt brev eller bara ringa, så att du får chansen att ansluta dig till vårt framgångsrika säljteam.

Vi jobbar i sköna lokaler i centrala Stockholm, mitt bland mängder av restauranger, caféer och affärer. T-bane stationen strax intill oss är Rådmansgatan. Nu väntar vi bara på dig!

Välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

logga
Framgångsrikt digitalt mediabolag söker 4 säljare/projektledare

Conventus Communication