saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Frukt&Grönt och Brödansvarig

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-29

Ansök nu

Frukt&Grönt och Brödansvarig

Vi utvecklar butiken och behöver anställa en ny ansvarig för Frukt och Grönt samt Bageri och Bröd!

Som ansvarig för de avdelningarna har du totalt ansvar för allt som gäller frukt & grönt och bröd. Du ska i din roll ansvara för att alltid utveckla avdelningarna mot nya högre nivåer, där du operativt och strategiskt skapar förutsättningar för säljande och lönsamma avdelningar. Du ansvarar för att sortimentet alltid håller hög fräschör och följer årstider, säsonger och dessutom är säljande och intressant för kunderna. Ekonomiskt ansvarar du för att sätta och följa upp mål för svinn, marginal och försäljning.

Som ansvarig är du också en del av butikens driftgrupp. Detta innebär att du får vara delaktig i utvecklingen av butiken såväl operativt som strategiskt på kort och lång sikt.

Personliga egenskaper:
Du är en person med kvicka steg för att hänga med i en butik som ständigt strävar efter att bli bättre. Du är glad, driftig och kreativ med ett coachande förhållningssätt i ditt ledarskap där du har lätt för att arbeta i team och bidra till ett bra arbetsklimat.

Du jobbar med högt engagemang och med effektivitet och lönsamhet i bakhuvudet för att utveckla dig själv och butiken mot de gemensamma målen. Du är lösningsorienterad lagspelare som ställer upp för dina kollegor och tack vare god social kompetens gör det trivsamt för både kunder och kollegor.

Nya ICA Nära Brantingstorg är precis nyrenoverad och vi har byggt om hela butiken under 2021. Vi har bytt samtliga kylar/frysar samt planerat om layout och avdelningsstruktur för att skapa mer plats för frukt och grönt och färskvaror.

Du kommer att få arbeta i ett härligt gäng med god gemenskap, där vi konstant vill utvecklas till det bättre. Alla idéer är välkomna för att forma butiken vidare och tillsammans skapar vi en rolig arbetsplats där personlig utveckling är en del av vardagen.

Rekryteringen sker löpande så vänta in med din ansökan för tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Frukt&Grönt och Brödansvarig

Yobber AB