saljjobb.se

Logga

Gårdssäljare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-01

Ansök nu

Gårdssäljare

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

ARBETSUPPGIFTER
Som gårdssäljare är du vår kontakt mot våra proffskunder. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat service till våra kunder samt påfyllning av lagerartiklar.

Du arbetar också med nedan arbetsuppgifter:
- Hjälpa kunder och bedriva merförsäljning/utveckla affären på lagret
- Genomföra kontroll/avmätningar av kunders material
- Ansvara för ordning och reda på lagret
- Kontroll av inleveranser på lager
- Behjälplig med avdelningens övrigt förekommande arbetsuppgifter
Du arbetar tillsammans i ett team men även under eget ansvar med arbetsuppgifterna. Då vi arbetar med en hög servicegrad kan tempot vara högt.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i befattningen som gårdssäljare måste du ha stor serviceanda, vara tillmötesgående och vara flexibel i ditt arbetssätt.
Vi söker dig som är ordningsam, engagerad och energisk. B-körkort och truckkort är ett krav. Materialkännedom inom bygg är meriterande.

Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid med tillträde snarast. Placering är vid vår anläggning i Varberg.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Lagerchef Gunay Adem på telefonnummer 0340 ? 66 46 59

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 1 juli eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Derome bidrar gemensamt till en hållbar framtid när vi vidareförädlar produkter från skogen till trävaror, biobränsle, byggmaterial, byggkomponenter och hus. Vi ligger i framkant i utveckling av trä som det självklara byggnadsmaterialet för ett klimatsmart boende och en hållbar samhällsutveckling.

Dela detta jobb

Logga
Gårdssäljare

Derome Byggvaror & Träteknik AB