saljjobb.se

logga

Global Business Manager - Telecom till Nolato Silikonteknik

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Global Business Manager - Telecom till Nolato Silikonteknik

Har du ett starkt affärsintresse och känslan för att bygga och stärka relationer? Vill du arbeta i en global organisation och i rollen som Global Business Manager – Telecom? För rekrytering till Nolato Silikonteknik, söker vi nu dig som vill ansvara och utveckla ett antal av Nolato Silikontekniks större kunder.

Arbetsuppgifter

Som Global Business Manager hos Nolato erbjuds du ett utmanande jobb i ett dynamiskt och globalt verkande företag. En av dina huvudsakliga uppgifter är att på ett affärsmässigt och strategiskt sätt vårda och utveckla Nolato Silikontekniks nyckelkunder inom Telekomindustrin. I rollen ingår även nykundsbearbetning och du förväntas hitta nya vägar att bearbeta marknaden på, både vad gäller kunder och produkter.

Du har direkt personalansvar för medarbetare globalt och ansvarar för teamets försäljningstillväxt. Du ligger i framkant vad gäller marknadstrender och utformar försäljningsplaner och marknadsföringsaktiviteter. Som Global Business Manager på Nolato Silikonteknik ingår även att följa och till viss del leda affärerna under hela projekt- och produktionsfasen.

Du rapporterar till bolagets VD

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker tjänsten har en relevant bakgrund med en teknisk och/eller kommersiell inriktning samt erfarenhet från att arbeta internationellt. Vidare har du ett dokumenterat gott ledar- och affärsmannaskap. Du är resultatinriktad och drivs av att bygga relationer och att göra affärer.

För att trivas bör du vara prestigelös och ödmjuk och van att jobba med olika typer av människor. Du bör vara strukturerad i ditt arbetssätt och van att jobba med kontinuerlig rapportering och uppföljning.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

Erfarenhet av internationell försäljning och förhandling. God ledarerfarenhet En högskole- eller civilingenjörsutbildning, är gymnasieingenjör eller har annan teknisk bakgrund med relevant erfarenhet. Möjlighet att resa i tjänsten med ca 50 övernattningar per år.

För att lyckas i rollen krävs att du behärskar engelska och svenska mycket väl i tal och skrift, övriga språk är meriterande.

Information och ansökan

Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Linda Axäng, AxÖ Consulting, på telefonnummer + 46 (0)79 340 54 42 eller via mejl linda.axang@axoconsulting.se alternativt Oskar Bernling på telefonnummer +46 (0)73 915 70 61 eller via mejl oskar.bernling@axoconsulting.se.

Avgörande för framgång i tjänsten är närvaro på marknaden vilket gör att Du kommer att ha minst 50 övernattningar om året. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2021. Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Tipsa dem gärna om tjänsten.

Om Nolato Silikonteknik

Nolato Silikonteknik är ett högteknologiskt företag med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Man utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast och silikon. Specialiteten är de egenutvecklade elektriskt ledande silikonmaterialen som används för att tillverka EMC packningar. För Nolato är det viktigt att du som anställd trivs, mår bra och utvecklas. Ett bevis på detta är den låga personalomsättningen – anställda trivs och stannar kvar länge i företaget vilket gjort att man byggt upp en enorm kompetens. Välmående står högt på agendan och man tror på en sund balans mellan arbete och fritid. Mer information finns på www.nolato.com

Dela detta jobb

logga
Global Business Manager - Telecom till Nolato Silikonteknik

AxÖ Consulting