saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Green Tech Account Manager till Office Recycling

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-05-25

Ansök nu

Green Tech Account Manager till Office Recycling

Green Tech Account Manager till Office Recycling

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du erfarenhet av B2B-försäljning och känner att det är dags för en ny utmaning? Office Recycling växer så att det knakar och vi söker dig som vill ta vår försäljning till nästa nivå tillsammans med oss på vårt kontor mitt i centrala Stockholm!

I rollen som Account Manager arbetar du dagligen med att bibehålla och skapa goda relationer med befintliga och nya kunder. Med telefon som främsta verktyg arbetar du med att kontakta potentiella kunder för att kartlägga deras behov och sälja in våra attraktiva återvinningslösningar. Du arbetar med hela processen från en första kontakt till avslutad affär.

Vidare kommer du att arbeta med att:
• Ringa potentiella kunder
• Prospektering
• Boka möten och besöka kund
• Behovsanalyser och offerering
• Stänga affärer
• Möjlighet att bli ansvarig föra nya affärsben

På Office Recycling kommer du vara en del av ett drivet gäng som dagligen pushar och stöttar varandra till att överträffa dina och företagets mål. Vi är inte bara ett företag som gör gott, vi har också kul tillsammans. Om du har viljan och drivet så är Skys’ the limit!

Personprofil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning. Som person är du målveten, nyfiken samt arbetar strukturerat och effektivt. I och med att du kommer att arbeta med att kontakta nya kunder på telefon så krävs det att du är en orädd och social person som drivs av att skapa nya relationer och som vill vinna varje match! Vi ser även gärna att du har ett intresse för teknik.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider
Plats: Engelbrektsgatan 31, Stockholm

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Sofie Lindström på 0733537512. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Office Recycling är Sveriges grönaste återvinningsföretag. Vi har skapat ett framgångsrikt recept för att hjälpa företag att öka sin återvinning kombinerat med fossilfria transporter till samma pris som ett oljeberoende alternativ. Vi är världens enda återvinningsföretag med Bra Miljöval från Naturskyddsföreningen. Vi är ett innovativt och framgångsrikt företag i stark tillväxt!

Kärnverksamheten går ut på att hjälpa företag och kontor med deras återvinning. Vi hämtar alla typer av material som normalt förbrukas på ett kontor. Vår vision är att hela Stockholm ska bryta sitt beroende av tunga dieseltransporter och att vartenda kontor ska använda sig av fossilfria transporter för att neutralisera sin miljöpåverkan.

Läs mer här: https://officerecycling.se/

Dela detta jobb

logo
Green Tech Account Manager till Office Recycling

PerformIQ