saljjobb.se

logga

Grön verksamhet söker dansk/svensk säljssupport

Ort
Utgår

2021-08-31

Ansök nu

Grön verksamhet söker dansk/svensk säljssupport

Hållbara, gröna lösningar för byggbranschen efterfrågas alltmer. På Nature Impact märker vi också trenden med leverans av våra gröna sedumtak och våra vertikala väggar.

Under de senaste åren har Nature Impact expanderat kraftigt och denna trend fortsätter. Därför letar vi efter ett danska / svensktalande säljstöd som kan hantera den svenska marknaden och hjälpa vårt danska säljstöd.

Dina huvuduppgifter kommer att vara:

 • Supporta våra svenska och danska säljare

 • Göra uppföljningar på offerter

 • Generera leads

 • Beräkna offerter

 • Skicka material till kunderna

 • Telefonsupport - även när kunder ringer in med frågor om faktura, systemval och liknande.

 • CRM

 • Logistikplanering med vår odling i Polen samt intern logistik i Sverige

 • Uppföljning av svensk lager.

Dina kvalifikationer:
Du kan hålla många boll i luften och låter dig inte påverkas av en ibland stressig miljö. Du är stolt över att betjäna och stödja våra säljare så att de kan göra sitt jobb utan bekymmer. Och du är bekväm med när de ringer in en beställningar eller en offert som måste göras snabbt och skickas direkt. Du kommer att vara länken mellan vår säljpersonal, produktion i Polen, transportföretaget och våra kunder.

 • Du brinner för en hög servicenivå till både våra kunder och säljare och du ser gröna byggmaterial som framtiden.

 • Du talar flytande danska och svenska, så det är lätt för dig att serva båda länderna.

När det gäller arbete är du självgående och självmotiverad, eftersom alla i säljteamet arbetar på distans från respektive: Ringe, Hedensted, Silkeborg, Åhus.

Det är en fördel om du tidigare har arbetat med säljstöd inom byggbranschen och därmed känner till leveranser till byggarbetsplatser, jfr precision, tidsprecision.

Din utbildningsbakgrund kan vara allt från kontorsutbildning till byggtekniker - det viktigaste för oss är att du vill lära dig hur vi på Nature arbetar och agerar så att vi bäst kan betjäna våra kunder.

Många av våra möten och allmän intern kommunikation äger rum på engelska, så vi förväntar oss att du är stabil i att skriva och tala på engelska.

Har möjlighet till hemmakontor.

Är du bosatt i Öresundsregionen är det en fördel, men inget krav.

Nature Impact erbjuder:
Ett innovativt, ungt företag med stora ambitioner och mål.

Vi är Danmarks största leverantör av moderna systemlösningar för gröna tak, men låter oss inte stanna där. Vi har ambitioner för både den danska, svenska marknaden och Centraleuropeiska marknaden.

Nature Impact arbetar för excellens och vi ser de anställda som hela människor som också måste ha tid och möjlighet till fritidsintressen. -Vi tror att det är också här du får din energi och det driv du kan visa på jobbet.

Bra lön ges efter kvalifikationer.

Pensionssystem, sjukförsäkring, fruktprogram erbjuds.

Dessutom PC, skrivare och vad som krävs för att ställa iordning ditt hemmakontor - om du är mer intresserad av ett utrymme i ett kontorshotel kommer vi att ordna det.

Nature Impact
Nature Impact är ett dansk familjeföretag som grundades 2013. Företagets syfte är att leverera framtidssäkra systemlösningar inom gröna tak och väggar till den danska byggbranschen. Företaget har sedan dess utvecklats stadigt och anses idag vara marknadsledande i Danmark inom gröna tak. Familjen Larsen, som står bakom Nature Impact, har varit involverad i trädgårdsyrket i 5 generationer, så det finns en hel del kunskap i företaget.

Revolutionerande backsystem
Nature Impact var den första som presenterade backsystemet för gröna tak i Danmark. Denna introduktion ledde till en förändring av vem som installerar de gröna taklösningarna. Från att traditionellt vara en trädgårdsanläggaruppgift blev installationen av gröna tak nu möjlig för alla takläggare.

Med Nature Impact-lösningen kan de professionella takläggarna slutföra arbetet på taket helt. Nature Impact exporterar för närvarande till Skandinavien och kontinentaleuropa.

Du kan läsa mer om Nature Impact på vår hemsid: www.natureimpact.com

Om du har några frågor om anställningen är du välkommen att skicka e-post till vår försäljnings- och marknadschef Anne Mette Weng; aw@natureimpact.com

 

Dela detta jobb

logga
Grön verksamhet söker dansk/svensk säljssupport

NATURE IMPACT A/S