saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Grupp- och Konferenssäljare

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-28

Ansök nu

Grupp- och Konferenssäljare

Jula Hotell är ett dotterbolag till Jula Holding AB och i hotellkedjan ingår hotellen Gyllene Uttern, Gysinge Herrgård, Skara Konsthotell, Skara Stadshotell och Jula Stadscamping i Skara. Vi är just nu inne i en spännande expansiv fas där vi är redo att ta nästa steg i hotellens utveckling. Vill du vara med på vår resa?

 

Grupp- och Konferenssäljare

Skara Konsthotell tillhör Jula koncernen, ett bolag som drivs av nyfikenhet och utveckling. Vi är i en spännande expansionsfas och söker dig som vill vara med på vår resa! 

Skara Konsthotell är en hotell- och restaurangverksamhet med 98 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och konsthall. Vårt fokus är de lokala råvarorna och den unika konsthall med målningar utav några av Sveriges genom tiderna största konstnärer. Här hittar du målningar av bland annat Anders Zorn och Carl Larsson, och även emellanåt lokala konstnärer. Härifrån driver vi också Jula Stadscamping samt Julas Äventyrsgolf som ligger på området.På Jula Hotell arbetar vi tillsammans och vi är där gästen är.

Vi har ett komplett erbjudande till våra gäster och söker nu en person som vill ansvara för försäljningen!
 

Det här gör man som Grupp- och Konferenssäljare

Som säljare ansvarar du för att hitta nya prospekts och genomföra säljutskick, säljbesök och medverka på mässor. Vi ser framför oss att du skapar ett brett nätverk där du kan sälja rätt erbjudande till rätt målgrupp. Som Grupp- och konferenssäljare arbetar du även till stor del med bokningar och förfrågningar. Det innebär att skicka offerter och bekräftelser till inbokade företag, avstämningar både gentemot kund och internt mellan avdelningar samt uppföljning efter konferens.

Du ansvarar för beställningar av konferensmaterial – allt från pennor till teknisk utrustning. Vid större bokningar är det du som agerar som spindeln i nätet och säkerställer att gästernas behov uppfylls och överträffas. Du kommer jobba utanför ramarna, finnas där gästen finns och möta dess behov. Vi tror att rollen behöver verka operativt och möta våra gäster, men även administrativt för att säkerställa rutiner, checklistor samt ex. välkomstbrev gällande konferensbokningar.
 

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig som har ett stort intresse för service och brinner för att ge det lilla extra till våra gäster. Tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner är meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska flytande för att kunna möta alla våra gäster på ett så personligt plan som möjligt. Du har god datorvana.
 

Det här är du som person

Du är en lagspelare och tycker om att ha många bollar i luften, gillar utmaningar, har hög servicekänsla och är en positiv problemlösare med ett leende på läpparna. Du trivs med att ta ansvar, är självgående i ditt arbete och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden.

Du arbetar strukturerat och organiserat samtidigt som du har en förmåga att arbeta bra under press i ett högt tempo. Du har ett öga för detaljer och du ser gästen och leverera extra omtanke på ett naturligt sätt. Vidare sätter du ett lika stort värde i ditt bemötande mot gästen som mot dina kollegor. Du har ett högt engagemang och en bra kommunikationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% som föranleds av en provanställning på sex månader. Som hotellmedarbetare arbetar du varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger. Start enligt överenskommelse. Skara Konsthotell har kollektivavtal med Unionen och HRF.
 

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa i rollen så tveka inte att söka direkt då rekryteringen sker löpande, vilket kan innebära att tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 28 augusti. Frågor om tjänsten besvaras av Ulrika Kjellman, Hotellchef via mejl: ulrika.kjellman@julahotell.se 

Vi ser fram emot att få din ansökan snarast! 

 

Dela detta jobb

Grupp- och Konferenssäljare

Jula AB