saljjobb.se

Logga

Gruppchef till Gränby, Uppsala

Företag Systembolaget
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-09

Ansök nu

Gruppchef till Gränby, Uppsala

Gillar du att leda andra? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? 
Till butiken Gränby i Uppsala söker vi nu en engagerad gruppchef. Du kommer att ha ett kontrakt på 40 timmar i veckan.

Butiken har format en organisation med nytt arbetssätt för att möta upp kundernas höga förväntningar på produktkunskap och service. Gruppcheferna tillsammans med butikschefen och ledningsgrupp formar en arbetsgrupp som tar butiken till nästa nivå. Fokus kommer att vara på ”Kraften i 5000” dvs att forma och utveckla ett butikslag där alla är starkt delaktiga.

Om rollen
Rollen som gruppchef butik innebär att du tillsammans med butikschefen, den andra GCB samt butikens ledningsgrupp leder och fördelar arbetet för att effektivt nå butikens uppsatta mål med hög kvalitet och noggrannhet. Som GCB har du personalansvar för cirka hälften av butikens medarbetare och har ett nära samarbete den andra GCB som ansvarar för den andra hälften av medarbetargruppen. Du skapar förutsättningar för dig och dina medarbetare så att ni kan leverera imponerande kundmöten.

I arbetsuppgifterna ingår den dagliga arbetsledning, personalplanering, rekrytering mm och du rapporterar till butikschefen. I rollen ingår också att, utifrån hur ni fördelar rollerna, fortlöpande ge information till övriga medarbetare på butiken. Du arbetar också aktivt i butiken. Det dagliga arbetet i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager samt upplockning av varor.

Om dig
Du har ett starkt personligt ledarskap och är en serviceinriktad, engagerad och flexibel person. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och har en vilja att utvecklas tillsammans med oss efter våra kunders behov. Du ser dig själv som en naturlig ledare och du brinner för butiksdrift. Du har en förmåga att skapa en god stämning och gemenskap, en av dina drivkrafter är att få dina medarbetare att växa och utvecklas och du ser och tillvaratar dina medarbetares styrkor och potential. Vi ser att du är tydlig i din kommunikation och att du har ett coachande ledarskap.

Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt. Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Sjödin, butikschef, på telefonnummer: 08-503 303 05.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast 9 april vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.

Dela detta jobb

Logga
Gruppchef till Gränby, Uppsala

Systembolaget