saljjobb.se

Logga

Gruppchef till Uddevalla, Torp

Företag Systembolaget
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-14

Ansök nu

Gruppchef till Uddevalla, Torp

Gillar du att leda andra?  Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? 
Till butiken på Torp i Uddevalla söker vi nu en engagerad gruppchef. Du kommer att ha ett kontrakt på 40 timmar i veckan.

Om rollen 
Rollen som gruppchef butik innebär att du tillsammans med butikschefen, den andra GCB samt butikens ledningsgrupp leder och fördelar arbetet för att effektivt nå butikens uppsatta mål med hög kvalitet och noggrannhet. Som GCB har du personalansvar för cirka hälften av butikens medarbetare och har ett nära samarbete den andra GCB som ansvarar för den andra hälften av medarbetargruppen. Du skapar förutsättningar för dig och dina medarbetare så att ni kan leverera imponerande kundmöten.

I arbetsuppgifterna ingår den dagliga arbetsledning, personalplanering, rekrytering mm och du rapporterar till butikschefen. I rollen ingår också att, utifrån hur ni fördelar rollerna, fortlöpande ge information till övriga medarbetare på butiken. Du arbetar också aktivt i butiken. Det dagliga arbetet i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager samt upplockning av varor.

Om dig 
Du har ett starkt personligt ledarskap och är en serviceinriktad, engagerad och flexibel person. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och har en vilja att utvecklas tillsammans med oss efter våra kunders behov. Du ser dig själv som en naturlig ledare och du brinner för butiksdrift. Du har en förmåga att skapa en god stämning och gemenskap, en av dina drivkrafter är att få dina medarbetare att växa och utvecklas och du ser och tillvaratar dina medarbetares styrkor och potential. Vi ser att du är tydlig i din kommunikation och att du har ett coachande ledarskap.

Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt. Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss 
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt  
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Widström, butikschef, på telefonnummer:0721-553 690

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast 25:e april vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.

-------

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se omsystembolaget.se.

Dela detta jobb

Logga
Gruppchef till Uddevalla, Torp

Systembolaget