saljjobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2018 var 6,9 miljarder SEK.

Gruppledare -Kållered
ARBETSUPPGIFTER:

Tillsammans med varuhuschefen har du ansvar för drift, produktivitet och resultat utifrån givna budgetramar. Arbetet omfattar förutom själva varuhusarbetet också personalledning, resultatuppföljning samt genomförande av marknads- och säljplaner. Du ingår som en av tre gruppledare underställda varuhuschefen samt är en del i varuhusets ledningsgrupp.

EGENSKAPER:

För att lyckas med uppgiften bör du ha tidigare ledaregenskaper från detaljhandel i ledande ställning med resultatansvar. Som person är du nyfiken, sätter kunden i fokus och tycker om att gå rakt på mål! Ett gediget tekniskt och praktiskt intresse är ett måste för att kunna leva med i Julas värld. För att trivas i rollen behöver du ha ett bra ordningssinne, vara stresstålig och se din delaktighet i det dagliga arbetet i varuhuset som en självklarhet. Vi ser även att du är ett föredöme för dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Jula kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter i ett spännande företag som befinner sig i ett expansivt skede!

Tjänsten är tillsvidare på 100% med tillträde enligt överenskommelse.
Rekrytering kan komma att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.

Anders Hamberg 
Store Manager
+4631997745

Gruppledare

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Dela detta jobb