saljjobb.se

Gruppledare till Rönnbacken - Förenade Care

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-26

Ansök nu

Gruppledare till Rönnbacken - Förenade Care

Letar du efter ett givande, spännande och utmanande arbete? Ett arbete som kräver engagemang, eget ansvar, teamarbete och ger möjligheter att påverka? Då är det här arbetet något för dig!  

 

VERKSAMHETSBESKRIVNING

Rönnbacken är ett dygnsboende med 18 platser för hemlösa kvinnor som fyllt 20 år med en psykosocial problematik, missbruk och/eller psykisk ohälsa. Uppdraget innebär att ge brukaren en trygg boendemiljö och möjlighet till individuellt stöd och hjälp i kontakt med sjukvård, myndigheter och praktiskt socialpedagogiskt stöd.

Verksamheten har särskild inriktning på omvårdnad, trygghet, individuellt och respektfullt bemötande, vilket är anpassat utefter den enskildes behov och med tillvaratagande av den enskildes egna möjligheter.

Som stöd för dessa kvinnor, finns socialkurativ personal från Malmö Stad måndag till fredag under dagtid. 

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, personal, samarbetspartner och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare, vilka alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service.

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Vi arbetar i team bestående av vårdare, gruppledare samt verksamhetschef.

 

ARBETSUPPGIFTER

Som gruppledare kommer du att vara delaktig i arbetsuppgifter om ca: 40 % avseende rekrytering, medarbetarsamtal, administration, ekonomi, utvecklingsarbete. Du planerar, leder och fördelar arbetet inom arbetsgruppen. Tjänstens kvarvarande ca 60 % fokuserar ett arbete som vårdare där du tillsammans med övrig personal ska medverka till att skapa en trygg miljö med tydlig struktur. Du ska inge förtroende och kunna möta våra kvinnliga gäster där de är. Du kommer att vara kontaktman med ansvar för flera kvinnor och i detta bl.a. samverka med deras handläggare inom socialtjänsten samt andra myndigheter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som vårdare kommer att bestå i mathantering, städning, administrativt arbete, boendestödjande samtal och kontakt med socialtjänst. I arbetet ingår också kvalitets- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen kommit överens om på verksamheten.

KVALIFIKATIONER   

Vi söker dig som är utbildad socionom, socialpedagog, behandlingsassistent eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Du ska ha erfarenhet av ledarskap och/eller personalansvar, samt erfarenhet av målgruppen.

För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift samt ha god datakunskap.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har ansvar för att främja ett helhetsperspektiv, bland annat genom att följa beslut, mål, värdegrund, policys, riktlinjer, avtal och andra övergripande dokument och beslut för Förenade Care.  

Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende och medarbetare.

 

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Heltid, måndag-fredag inkl. röda dagar som infaller under veckan, 39.25 tim/v - 100%

Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

 

LÖN

Lön enligt överenskommelse, månadslön.  Kollektivavtal finns. 

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse 

ANSÖKAN

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV som ställs till Marie Nair    


SISTA ANSÖKNINGSDAG

Ansökningarna behandlas löpande

 

Dela detta jobb

Gruppledare till Rönnbacken - Förenade Care

Förenade Care AB