saljjobb.se

Head of Sales and Recruitment, Stockholm

Företag Iceberry AB
Ort
Utgår

2021-08-23

Ansök nu

Head of Sales and Recruitment, Stockholm

Vårt mål är att bli ett av de bästa konsultbolagen på marknaden där du som individ är en av företagets viktigaste beståndsdelar. För att bli bäst på något krävs mycket energi och motivation. Därför vill vi bygga bolaget runt individen istället för tvärtom som många andra konsultbolag annars gör. Det betyder att vårt fokus ligger på just dina intressen och ambitioner, där vi tillsammans kommer sätta upp en plan utifrån din potential och erfarenhet, för att nå dina och våra mål tillsammans. Vi är inte nöjda förrän alla parter är nöjda.

Vi vill bara jobba med den som gör sitt bästa och som förstår värdet av att ge service och leverans på högsta nivå med stort engagemang och som är professionell i alla lägen. Om du är en av dem så kommer du ha all chans i världen att påverka din egen utveckling både karriärmässigt och lönemässigt. Du har stor frihet under eget ansvar med företaget som stöd i ryggen när det behövs.

Den vi söker
Vi söker dig som är erfaren och har kommit en bit i karriären inom både försäljning av IT-konsulttjänster och rekrytering av potentiella IT-konsultkandidater.

Vi önskar att du har jobbat med sälj och rekrytering antingen hos ett eller flera konsultbolag eller konsultmäklarbolag tidigare. Du bör under din karriär även ha byggt upp ett brett nätverk i branschen bland såväl potentiella kunder som konsulter/kandidater.

Det är också en fördel om du har en teknisk ådra och förstår grundstenarna inklusive termer och benämningar för olika metoder och processer inom IT som berör exempelvis systemutveckling, test/QA, krav- och projektledning etc.

Du bör också vara van vid att självständigt hantera alla stegen i affärsprocessen som berör alltifrån att söka upp och generera en affärsmöjlighet till att slutleverera det kunden har efterfrågat.

Rollen kommer också innebära en stor portion av drivkraft, disciplin, kommunikation, affärsmässighet, lyhördhet, flexibilitet, förhandling, servicevilja och inte minst fingertoppskänsla.

På sikt kan det även finnas möjlighet att bygga upp ditt egna sälj & rekryteringsteam i takt med att vi växer.

Din bakgrund

  • Minst 4 års erfarenhet av försäljning och rekrytering inom konsultbranschen

  • Minst 3 års erfarenhet av IT-branschen

Personliga egenskaper som vi värderar högt för denna roll:

  • Mycket hög kommunikativ förmåga

  • Mycket hög social kompetens

  • Hög teknisk förståelse och analytisk förmåga

  • Strukturerad och effektiv som person

  • Flexibel, lyhörd, servicevillig och empatisk

  • Goda ledaregenskaper

  • Flytande i svenska och engelska

Din ansökan
Ansök via ansökningsknappen nedan med din kontaktinformation och CV samt förklara gärna varför du är rätt för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan.

 

 

 

 

Dela detta jobb

Head of Sales and Recruitment, Stockholm

Iceberry AB