saljjobb.se

logga

Helgextra Säljare / Sommarjobb Malmö Svågertorp

Företag SOVA
Ort
Utgår

2021-05-01

Ansök nu

Helgextra Säljare / Sommarjobb Malmö Svågertorp

Sängvaruhuset SOVA söker helgextra / sommarsäljare i Malmö Svågertorp butiken.

Just nu söker vi helgextra med möjlighet för fler timmar under sommarperioden och andra säsonger under året!

Tjänsten avser först och främst helger men även upp till en 80% tjänst under sommarperioden.

Vi i Malmö söker härliga personer med en glad attityd, stark vilja och en vinnarskalle för att ta sig an och bidra till att vi når våra försäljningsmål.

Du kommer jobba med ett härligt gäng som vill varandra väl, trivs att jobba ihop och älskar att vinna. Vi sätter tillsammans en miljö där kunden ligger i fokus och med hjälp av vårt genuina intresse för premiumservice och försäljning så lyckas vi tillsammans.

Detta är en alldeles utmärkt möjlighet för någon som studerar och vill ha ett jobb vid sidan om där du får jobba i en trivsam och utvecklande miljö samt ha möjlighet att påverka din egen lön både genom ett generöst provisionssystem samt andra tävlingsaktiviteter.

Som säljare på SOVA ansvarar du för en individuell budget, offertuppföljning, orderhantering och förhandling med kunder vilket ställer krav på din förmåga att hantera siffror och affärssystem.

Våra medarbetare är en oerhört viktig del i verksamheten och vi lägger därför stora resurser på både personlig och yrkesmässig utveckling. Du kommer på SOVA inte bara att lära dig om sömn, sängar och försäljning utan även om att jobba i ett lag och utveckla dina personliga egenskaper.

Utmärkande som medarbetare hos oss är mod, ödmjukhet, bra attityd och viljan att utvecklas. Vi väljer att se lösningar istället för problem, att vara självgående och se nya affärsmöjligheter. Detta betyder i korthet att skapa trygghet, relation och värde till en kund och bli det bästa valet vid köp av säng.

Vill du arbeta på SOVA, Sveriges ledande detaljhandelskedja i sängbranschen, i en organisation med en stark värdegrund och solida normer så skall du söka denna tjänst. SOVA tillhör Tempur Sealy's nordiska organisation. Tempur Sealy är idag världens största madrasstillverkare.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen dock påbörjas inte processen förrän 1 april.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Helgextra Säljare / Sommarjobb Malmö Svågertorp

SOVA