saljjobb.se

logga

Helgextra/Sommarvikarie - SOVA Helsingborg

Företag SOVA
Ort
Kategorier
Utgår

2021-04-30

Ansök nu

Helgextra/Sommarvikarie - SOVA Helsingborg

Vi söker just nu en säljare med en härlig personlighet och en hög ambitionsnivå som vill jobba i sommar och helger. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning så är det mycket positivt. Tjänsten innebär att du jobbar ca 80% över sommaren Juli - Augusti när vi har våra semestrar inplanerade samt att det både innan och efter sommaren kommer finnas möjligheter till att arbeta helger vid behov.

Vårt arbete på SOVA är att alltid hitta rätt säng till kunden, oavsett behov och önskemål. På SOVA har vi bara två arbetsuppgifter, antingen tar vi hand om kunden eller så hjälper vi den som tar hand om kunden. Kunden går alltid först!
SOVA tillhör Tempur Sealy's nordiska organisation. Tempur Sealy's är idag världens största madrasstillverkare.
SOVA är framförallt en säljorganisation. I en säljorganisation är resultatet centralt. Resultatet för oss och våra kunder är detsamma och gemensamt, det vill säga att hitta rätt säng och skapa trygghet att investera i den.

Om detta känns rätt för dig, är du varmt välkommen med din ansökan till oss. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

  • Butikssäljare, fackhandel

  • Ansök före apr 30

 

Dela detta jobb

logga
Helgextra/Sommarvikarie - SOVA Helsingborg

SOVA