saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Hotellmedarbetare Reception - Gyllene Uttern

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-04

Ansök nu

Hotellmedarbetare Reception - Gyllene Uttern

Jula Hotell är ett dotterbolag till Jula Holding AB och i hotellkedjan ingår hotellen Gyllene Uttern, Gysinge Herrgård, Skara Konsthotell, Skara Stadshotell och Jula Stadscamping i Skara. Vi är just nu inne i en spännande expansiv fas där vi är redo att ta nästa steg i hotellens utveckling. Vill du vara med på vår resa?

Gyllene Uttern, Vätterns pärla som har lockat besökare i närmare hundra år. Besökarna kommer för att uppleva denna fantastiska borg samt den otroligt vackra utsikten. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 51 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga kulisser, erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I juli 2021 tog Jula Hotell AB över driften av Gyllene Uttern. 

Det här gör du som Receptionist

Som Hotellmedarbetare på våra hotell är din huvuduppgift att vara vårt ansikte utåt och ge god service till våra gäster. Du agerar värd tillsammans med dina övriga kollegor i teamet för att skapa en gästupplevelse i världsklass. Du bidrar även till en helhetsupplevelse på hotellet i övrigt genom att hålla rent och snyggt och vara behjälplig och arbeta över avdelningsgränserna när det behövs.

I receptionen arbetar vi till stor del med bokningar och förfrågningar, men även in- och utcheckning av våra gäster ingår i det dagliga arbete liksom andra administrativa rutiner i många olika system. Du agerar som spindeln i nätet och har nära dialog med samtliga övriga avdelningar. Du kommer jobba utanför ramarna, finnas där gästen finns och möta dess behov.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig som fyllt 18 år och har ett stort intresse för service och brinner för att ge det lilla extra till våra gäster. Du talar och skriver svenska och engelska flytande för att kunna möta alla våra gäster på ett så personligt plan som möjligt. Du har god datorvana. Tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner är meriterande.

Det här är du som person

Du är en lagspelare och tycker om att ha många bollar i luften, gillar utmaningar, har hög servicekänsla och är en positiv problemlösare med ett leende på läpparna. Du trivs med att ta ansvar, är självgående i ditt arbete och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden.

Du arbetar strukturerat och organiserat samtidigt som du har en förmåga att arbeta bra under press. Du har ett öga för detaljer och att le, se gästen och leverera extra omtanke ligger i din natur. Vidare sätter du ett lika stort värde i ditt bemötande mot gästen som mot dina kollegor. Du har ett högt engagemang och en bra kommunikationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% som startar med 6 mån provanställning. Som hotellmedarbetare arbetar du varierande arbetstider på både vardag och helg. Start efter överenskommelse. Jula Hotell har kollektivavtal med HRF.

Så hör söker du

Om du känner att du skulle passa i rollen som så tveka inte att söka direkt då rekryteringen sker löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Frågor om tjänsten besvaras av Emelie Edblom, Receptionschef via mejl: reception.gylleneuttern@julahotell.se

Vi ser fram emot att få din ansökan snarast! 

Dela detta jobb

Hotellmedarbetare Reception - Gyllene Uttern

Jula AB