saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Hotellvärd/värdinna, Gyllene Uttern

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-10

Ansök nu

Hotellvärd/värdinna, Gyllene Uttern

Jula Hotell är ett dotterbolag till Jula Holding AB och i hotellkedjan ingår hotellen Gyllene Uttern, Gysinge Herrgård, Skara Konsthotell, Skara Stadshotell och Jula Stadscamping i Skara. Vi är just nu inne i en spännande expansiv fas där vi är redo att ta nästa steg i hotellens utveckling. Vill du vara med på vår resa?

Bild på hotell Gyllene uttern

Jula Hotell AB består utav Skara Konsthotell, Skara Stadshotell, Gysinge Herrgård samt Gyllene Uttern. Det var i maj 2021 som anrika Gyllene Uttern blev en del av hotellkedjan. En hotellkedja som verkligen är på framfart. Gyllene Uttern består utav hotellrum med sjöutsikt, en vacker restaurang, kaffestuga samt konferenslokaler. 

Till Gyllene Uttern söker vi nu en härlig kollega som sprudlar av energi och trivs som fisken i vattnet med varierande arbetsuppgifter. 

Det här gör man som Hotellmedarbetare hos oss

Som Hotellmedarbetare är din huvuduppgift att vara vårt ansikte utåt och ge god service till våra gäster. Du agerar värd tillsammans med dina övriga kollegor i teamet för att skapa en gästupplevelse i världsklass. Du bidrar även till en helhetsupplevelse på hotellet i övrigt genom att hålla rent och snyggt och vara behjälplig och arbeta över avdelningsgränserna när det behövs.

Som hotellvärd/värdinna kommer ditt arbete att variera, ena dagen kanske du snickrar för att i nästa hålla rent på vår terrass eller checka in/ut gäster i receptionen. Jobbet som Värd/värdinna hos oss är flytande och du kommer vara en del av alla vår avdelningar.

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter

Du har tidigare arbetat i ett servicerelaterat yrke och ser det värdefulla med att arbeta i team. Att du är glad, stresstålig och tycker att livet är härligt är en självklarhet. Råkar du dessutom besitta språkkunskaper utöver svenska & engelska är det en bonus. Extra stor bonus är om du har gröna fingrar, glimten i ögat och en lugn personlighet. I denna roll krävs det att du vågar ta egna initiativ, fatta beslut och ha riktigt roligt.  Arbetstiderna kan komma att variera varför vi gärna ser att du har möjlighet att vara lite flexibel.  

Bra att veta

Tjänsten är tillsvidareanställningar på heltid och deltid med 6 månaders provanställning. Som hotellmedarbetare hos oss arbetar du varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger. Start enligt överenskommelse.  

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för någon av dessa roller så tveka inte att söka direkt! Vänligen uppge i din ansökan vilken av rollerna som du är intresserad av.

Vi håller intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsterna besvaras av Caroline Ekberg, Hotellchef Gyllene Uttern, via mail: caroline.ekberg@julahotell.se

Dela detta jobb

Hotellvärd/värdinna, Gyllene Uttern

Jula AB