saljjobb.se

Logo

HR-ansvarig till kommunalt tjänsteföretag i Huddinge

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-26

Ansök nu

HR-ansvarig till kommunalt tjänsteföretag i Huddinge

Nu söker vi för kunds räkning en operativ HR-ansvarig som vill arbeta brett med HR-frågor i ett bolag med miljön i fokus. Detta är en rekrytering till vår kund som du blir tillsvidareanställd hos. Start enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som HR-ansvarig kommer du att arbeta brett med olika HR-frågor inom hela organisationen. Rollen innehåller en blandning av både strategiskt och operativt arbete där du får ta mycket eget ansvar. Tyngden kommer dock att ligga på det operativa arbete och du kommer att agera stöd för de 15 chefer som finns i linjen. Idag finns det en HR-avdelning som består av två HR administratörer, en lönehandläggare samt en HR-strateg som har personal- och arbetsmiljöansvaret för gruppen. Du kommer att få arbetsleda och coacha gruppens medlemmar i det operativa arbetet och även självständigt driva en del strategiska projekt inom exempelvis arbetsmiljö, rehab, rekrytering mm.

Exempel på övriga arbetsuppgifter:

  • systematiskt arbetsmiljöarbete
  • likabehandlingsfrågor
  • fackliga förhandlingar
  • chefsstöd vid t ex rekryteringar, svåra samtal och rehabilitering
  • employer branding
  • medarbetarundersökningar
  • uppdatering av personalhandboken
  • arbetsrätt, frisk- och företagshälsovård
  • pensioner och försäkringar samt övergripande kompetensutveckling

HR-funktionen har en central roll på företaget och det kommer finnas stora möjligheter att påverka och sätta din egen prägel på tjänsten.

Erfarenhet och utbildning

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom HR-området, alternativt annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har arbetsrätt, förhandling och kompetensbaserad rekrytering. Du har mångårig erfarenhet av brett arbete med operativa HR-frågor. Du talar och skriver flytande i svenska och innehar körkort. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av ledarskap och chefsstöd på olika nivåer samt erfarenhet av arbetat i Hogia. Du bör ha erfarenhet av HR-frågor inom både tjänstemanna- och arbetarområdet. Vi ser också att du har förmågan att skapa hållbara relationer, jobbar effektivt och tänker långsiktigt. Du arbetar proaktivt, sätter mål för ditt arbete och avlastar både din HR-chef och dina kollegor samt övriga chefer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du trivs i en föränderlig miljö. Vi söker dig med en personlig mognad som är trygg i dig själv samt har förmågan att samarbeta på ett smidigt sätt. Du är också målinriktad, lösningsorienterad, engagerad, initiativrik och kommunikativ som person.

Din ansökan

Vi behandlar intresseanmälningar löpande så ansök redan idag. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck via mejl: maria.vonsterneck@jurek.se. eller på 073-70 771 70.

.

Dela detta jobb

Logo
HR-ansvarig till kommunalt tjänsteföretag i Huddinge

Jurek Bemanning