saljjobb.se

Logo

HR-generalist med fokus på rekrytering och digitalisering

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-30

Ansök nu

HR-generalist med fokus på rekrytering och digitalisering

Är ditt nästa steg en spännande och bred roll där du är delaktig i samtliga av organisationens förekommande HR-processer? Då är rollen som HR- Generalist på Plan rätt för dig! Rollen ger dig möjlighet att arbeta verksamhetsnära men också dyka ner i mer strategiska frågor och självständigt driva egna projekt inom exempelvis rekrytering. Du jobbar nära HR-chefen, och ni tillsammans verkar för att skapa en hållbar organisation för framtiden där medarbetare utvecklas, trivs och mår bra.

Arbetsbeskrivning
Du förväntas i din roll som HR-generalist att stötta och coacha chefer i alla på Plan International Sverige förekommande HR-frågor och arbeta med att uppdatera och vidareutveckla HR-relaterade dokument och processer samt ta fram rapporter och statistik. Du kommer även att delta i skyddskommittén som arbetsgivarrepresentant och vara delaktig i att vidareutveckla arbetsmiljöarbetet.

Du kommer att ha stort fokus på samt ansvara för rekryteringsprocessen och hjälpa cheferna i deras rekryteringar, och du ska även ansvara för introduktion av nyanställda. I rollen ingår också att vara kravställare och kontaktperson gentemot vår outsourcade lönepartner samt att fungera som Superuser i personalsystemet Flex HRM där tidrapporter, reseräkningar, lönerevision och anställdas uppgifter administreras samt i vår förmånsportal Benify

Vem är du?
Vi tror att du har arbetat något år efter examen och att du har erfarenhet av delar av det en HR-funktion arbetar med. Du har en högskoleutbildning från personalvetarprogrammet eller liknande.
Du vill arbeta med operativa HR-frågor och samtidigt bidra till fortsatt utveckling av hur vi jobbar med HR för att Plan ska vara en bra arbetsplats. För att trivas i den här rollen måste du tycka att det är roligt med operativt och administrativt arbete samt ha intresse för systemfrågor och hur arbete kan effektiviseras med moderna metoder.
Som person är du ansvarstagande och vill ta egna initiativ samtidigt som du är strukturerad och noggrann.
Du behöver ha goda kunskaper i MS Office, främst i Excel och Powerpoint och gärna ha erfarenhet av något system tex  Flex HRM, Jobylon, Project Place eller M-files. Är du certifierad i något personlighetstest är det meriterande.

Vi erbjuder
I den här rollen får du möjlighet att lära dig det mesta inom HR-området. Du får arbeta tillsammans med en rutinerad HR-chef där du kommer att få ta mycket eget ansvar samtidigt som ni fortsätter att bygga HR-avdelningen tillsammans.

Ansökan
Låter detta som din nästa utmaning? I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vänligen skicka ansökan med CV, personligt brev och betyg via www.jurek.se.  Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Välkommen in med din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 31 majl 2019. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek; Charlotte Brasch, tel: 0731-425064.

Om verksamheten
Plan International grundades 1937 och har över 10 000 anställda och tusentals volontärer i 75 länder. Majoriteten av vår personal är lokalanställda. Våra 21 nationella organisationer har till uppgift att mobilisera politiskt och finansiellt stöd samt bistå med kompetens till Plan Internationals program i de 52 programländerna i Asien, Afrika och Latinamerika. Vill du arbeta i en dynamisk och internationell miljö där du ges möjlighet att bidra till Plan Internationals arbete med att stärka barns rättigheter och flickors lika villkor? Då har vi tjänsten för dig!

Plan International Sverige har idag runt 100 medarbetare och är en självständig del av den globala barnrättsorganisationen Plan International. Plan International är politiskt och religiöst oberoende och allt vårt arbete utgår från FN:s barnkonvention. Vi arbetar för att alla barn ska ha rätt att gå i skolan, få tillgång till hälsovård, bli skyddade mot våld, övergrepp och försummelse samt att få möjlighet att delta i samhället och utveckla sin potential.

Dela detta jobb

Logo
HR-generalist med fokus på rekrytering och digitalisering

Jurek Bemanning