saljjobb.se

Logo

HR Specialist med digitalt intresse!

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

HR Specialist med digitalt intresse!

Vill du arbeta i ett bolag i absolut framkant gällande nya trender och digitala lösningar? Vi söker nu en HR Specialist till vår kund i Centrala Stockholm för ett längre uppdrag. Vår kund är inne i en expansiv fas och söker nu ytterligare en medarbetare till HR teamet som består av 22 personer.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som HR Specialist kommer du stötta verksamheten med dagliga HR frågor och tillsammans med dina kollegor ansvara för att den fortsatta utvecklingen och digitalisering inom HR-området. Du kommer arbeta med och administrera olika HR projekt samt hantera övergripande anställningsfrågor. I rollen ingår koordinering och samarbete med externa leverantörer för outsourcad lön och pension. Tillsammans med dina kollegor har du en nyckelroll i att stödja chefer och medarbetare till en bättre digital vardag. Du kommer att vara placerad i centrala Stockholm i moderna fina lokaler.

Om dig

För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du har ett stort driv, är entusiastisk och lösningsorienterad. Vidare är du lyhörd, håller hög integritet samtidigt som samarbeten med andra funktioner och team är en självklarhet för dig.

Du har

  • En utbildning i HR, beteendevetenskap eller annan relevant utbildning 
  • Erfarenhet från brett HR arbete inklusive lönehanteringsprocessen (länk till outsourcad lön).
  • Erfarenhet av uppgifter kopplade till pensionsavtals- och kompensationsfrågor och de administrativa processerna kring detta.
  • God kunskap om lagar och avtal inom HR-området och förmåga att tolka och tillämpa dessa i praktiken.
  • Stort intresse/erfarenhet av digitala verktyg, gärna Workday, Peakon och Office365

Du erbjuds

  • Stor möjlighet till erfarenhetsutbyte med dina kollegor 
  • Karriärutveckling och kontakter över landsgränserna.
  • Arbete i ett kunskapsintensivt bolag med hållbara investeringar högt på agendan.
  • Toppmoderna lokaler mitt i City med tillgång till eget gym och Svanen-märkt restaurang

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Consultant Manager Mimma Liwgren Norling på 072-910 18 71 eller mimma.liwgren.norling@jurek.se

Välkommen med din ansökan!

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

 

Dela detta jobb

Logo
HR Specialist med digitalt intresse!

Jurek Bemanning