saljjobb.se

Nu expanderar vi vårt dreamteam och söker därför Dig som vill utvecklas enormt och påbörja en spännande karriär som Säljare! Du kommer att ingå i ett offensivt team där ni säljer digitala Employer Branding och Talent Flow lösningar till nya företagskunder från NetJobs centrala kontor på Östermalm. Vi drivs och lever våra värderingar: Winning Attitude, TeamSpirit, Kaizen. 

Om NetJobs
Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av ambitiösa och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt och resultatfokuserat samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet!

Vi lägger störst vikt på personlig utveckling, att ha kul på jobbet och att nå mål man inte trodde var möjliga!!

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

  • Garanterad månadslön på 20 000 SEK och väldigt attraktiv provision om du är hungrig och är beredd att jobba hårt för att nå toppen
  • Resor med NetJobs Allstar Team till t.ex. Ibizza, Barcelona, Milano och Monaco
  • Sveriges skönaste dags-, vecko- och månadstävlingar

Vi erbjuder rätt person:

  • Fast garantilön, mycket attraktiv provision utan tak. Våra bästa säljare tjänar över 80 000 per månad tack vare höga provisioner från fantastiskt höga månadsförsäljningsresultat
  • Kostnadsfri säljutbildning i NetJobs Business School
  • Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär som säljare på en av Sveriges mest offensiva HR-techbolag

Vi söker dig som:

  • Har god social kompetens, orädd och gillar att aktivt ta kontakt med människor på telefon
  • Är tävlingsinriktad och älskar att sträva mot att bli bäst
  • Är målinriktad och har en stark vilja att ständigt bli bättre
  • Är disciplinerad och ansvarsfull


Har du ingen tidigare erfarenhet? Ingen fara så länge du har drivet att lyckas!

Då vi har några av Sveriges absolut bästa coacher och säljare till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i NetJobs Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter spännande, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till henrik@trottholmen.se räcker.

Följ oss gärna på Instagram. Vi delar allt från Kick Offer,  After Works eller Vinnare som slagit Rekord. Följ oss gärna!

https://www.instagram.com/netjobs/

Bli en del av NetJobs familjen!

I företagsgruppen är vi idag 40 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar HR-techmarknaden från våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm och Berlin.

NetJobs är ett svenskt HR-techbolag som hjälper arbetsgivare med digitala Talent Sourcing- och Employer Brandinglösningar. Genom vår tekniska plattform och nischade digitala karriärvarumärken matchar vi kvalificerade kandidater med attraktiva arbetsgivare. Vi drivs framåt av vår Vision att bli den självklara partnern i Sverige inom Employer Branding och Talent Sourcing digitalt. Vi har sedan starten 2004 jobbat över 20 000 företagskunder med de största och bästa varumärken som Skanska, Academic Work m.fl. NetJobs Group AB (publ) är noterat på Nasdaq OMX First North. Mer information om NetJobs som arbetsplats hittar du på https://career.netjobs.com/ 

Netjobs logga

Hungriga Junior Account Managers ledande aktör inom digital Employer Branding

Företag NetJobs Group AB
Ort
Utgår

2019-07-09

Ansök nu

Dela detta jobb