saljjobb.se

Logo

Hyresgästföreningen i Göteborg söker medlemsrekryterare

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Hyresgästföreningen i Göteborg söker medlemsrekryterare

Är du en person med stort inre driv och förmågan att engagera och skapa förtroendefulla relationer? Trivs du i en roll där du verkligen får göra skillnad och verka för allas rätt till en god bostad till en rimlig kostnad? I så fall är det precis dig vi söker till rollen som medlemsrekryterare hos Hyresgästföreningen!

Hur ser en vanlig dag ut som medlemsrekryterare?
I rollen som medlemsrekryterare kommer du att arbeta under eftermiddag och kväll söndag till torsdag – den perfekta tiden för att få möjlighet att få till ett givande samtal med hyresgästerna! När du är ute på dina besök i hyresgästers bostad kommer du få möjligheten att berätta om den spännande och viktiga verksamhet som Hyresgästföreningen bedriver och få tillfälle att knyta nya kontakter. Utöver denna varierande och roliga arbetsuppgift så kommer du också vara delaktig vid interna möten för att ständigt hålla dig uppdaterad om det senaste som händer både inom och utanför Hyresgästföreningens väggar.

Vi tror att du som söker rollen är
Riktigt duktig på att knyta nya kontakter! Kanske är du den som alltid lämnar senaste mötet med allas visitkort eller lyckas bjuda in den där trevliga personen i kassan på middag trots att det är första gången ni träffas? Oavsett tillfälle så är du bra på att skapa förtroendefulla relationer och drivs av mötet med människor. Du har en stark tro på att alla har rätt till en god bostad till en rimlig kostnad och vill vara med på resan för att fortsätta driva detta arbetet framåt! Du som söker känner dig bekväm i både svenska och engelska och kan du dessutom fler språk till exempel arabiska, somaliska, persiska, dari, eller kurdiska så är detta meriterande. I tjänsten kommer du att behöva transportera dig med bil, så körkort är ett krav.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig ett socialt och utvecklande arbete med daglig kontakt med hyresgäster. I ditt arbete kommer du att få en fantastisk möjlighet att träffa nya människor varje dag och att arbeta mot uppsatta mål. Du kommer att tillhöra enheten för medlemsutveckling med nio engagerade medlemsrekryterare. Vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen och vill gärna ha fler medarbetare med språk- och kulturkompetens.

Start
Enligt överenskommelse, så snart som möjligt.

Lön
Prestationsbaserad med en garantilön de första sex månaderna.

Sista ansökningsdag
Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område
Göteborg
Region västra Sverige, från Orust/Tjörn i norr ner till Varberg i söder.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Hyresgästföreningen med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på telefonnummer 031-712 83 49 alternativt asa.dahlberg@jurek.se.

Om verksamheten
Hyresgästföreningen är en medlemsorganisation som verkar för hyresgästers intressen och rättigheter. Vi har över en halv miljon medlemmar och den övergripande verksamhetsidén är att alla har rätt till en god bostad till en rimlig kostnad. Vi är en partipolitisk obunden och demokratiskt uppbyggd organisation. Hyresgästföreningen stödjer hyresgästen i ett hyresförhållande och drivs utan vinstintresse. Vi har idag 74 000 medlemmar, varav cirka 1400 är aktiva som förtroendevalda och ett 90-tal anställda. Läs gärna mer om oss på www.hyresgastforeningen.se.

Sökord: medlemsvärvare, medlemsrekryterare, försäljning, konsult.

Dela detta jobb

Logo
Hyresgästföreningen i Göteborg söker medlemsrekryterare

Jurek Bemanning