saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

ICA Åre Vintersäsong 22/23 - Butik

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

ICA Åre Vintersäsong 22/23 - Butik

Säsongsjobb i fjällvärldens största matbutik.

ICA Åre drivs av engagerade medarbetare med fokus på färskvaror och service. Vår affärsidé är "Butiken för alla mat- och livsnjutare".
Vi är stolta över att ta hand om målmedvetna medarbetare och har skickat många på utbildningar genom åren, många har även gått vidare till att bli egna ICA handlare efter att ha jobbat hos oss.
Nedan finns viktig information för dig som vill söka dig till oss på ICA Supermarket Åre för en säsongsanställning.

1. Vad är vi ute efter?
2. Våra förväntningar på dig
3. Boende
4. Vad erbjuder vi
5. Anställningen

1. Vad är vi ute efter?
Vi söker dig som tillsammans med kollegor gillar att skapa en trivsam atmosfär att arbeta i, som är effektiv och ser utmaningar hellre än problem. Du klarar av att växla mellan bra tempo och högt temp. Du är flexibel i arbetstider samt ansvarsfull. Du är social och kan hantera kunder på ett bra sätt.

2. Våra förväntningar på dig
Som arbetsgivare förväntar vi oss att du kommer till jobbet i tid, engagerar dig i dina arbetsuppgifter, är nyfiken för att lära känna dina kollegor och även kunderna.

3. Boende
Boende i Åre har senaste åren blivit en bristvara, vi på ICA Åre har ett visst antal platser i vårt personalboende, men det finns ingen garanti att vi kan erbjuda dig ett boende bara för att vi erbjuder dig ett jobb. Därför är det väldigt viktigt att du söker ett boende så fort som möjligt, gärna redan innan du har ett jobb. Tips för att söka boende via Facebook (Boende i Åre) eller via andra sociala medier & blocket.

4. Vad erbjuder vi
Vi erbjuder dig en chans att kombinera skidåkning i Skandinaviens alpina huvudstad, Åre, med ett utmanande arbete i högt tempo och med kollegor från hela Sverige. När du arbetar hos oss får du tillgång till rabatterat Gymkort hos STC, rabatt på arbetsskor, rabatt på dina matinköp hos oss samt rabatt på ditt skipass. Under säsongen så har vi flertalet personalaktiviteter där vi tillsammans gör utflykter eller liknande.

5. Anställningen
Anställningen sträcker sig från början på december till slutet på april(exakta datum kommer närmare). Där det finns lite toppar och dalar inom säsongen. Exempelvis har vi extremt mycket under jul och nyår, sportoven och påsken, då är det mer jobb och svårare att få ledigt. Medan resterande tid är det lite mindre och göra och lättare att få ledigt. Arbetstiderna sträcker sig från 05 - 23 och innefattar många helger.
Anställningen är på deltid & timmar, antal timmar skiljer sig beroende på tjänst.

Vi kommer under sommaren samla in ansökningarna och sedan börja urvalet i slutet på augusti och början på september. Intervjuer kommer ske i september.

Stort lycka till, hoppas vi ses till vintern!

Dela detta jobb

ICA Åre Vintersäsong 22/23 - Butik

Yobber AB