saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Initiativtagande Arkitektrådgivare/Projektsäljare som vågar tänka fritt!

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-16

Ansök nu

Initiativtagande Arkitektrådgivare/Projektsäljare som vågar tänka fritt!

Trivs du bäst i gränslandet mellan att arbeta rådgivande och öppna nya dörrar? Söker du en roll där nya marknadsandelar enkelt kan spåras tillbaka till ditt driv, din förmåga, dina idéer och dina initiativ? Då är detta rollen för dig! Hos oss finns det ingen bortre gräns för hur lyckosam du kan bli i din roll.

Vi är stolta över att kunna erbjuda marknadens bredaste sortiment med produkter i tegel från tegelverk i Tyskland och Danmark och tegelbalkar från både Sverige och Danmark. Vår konstanta produktutveckling utgår ifrån över 100 års erfarenhet, yrkesstolthet och nyfikenhet på att skapa nya innovativa tegelprojekt

Din Roll

Som Arkitektrådgivare/Projektsäljare hos oss på Randers Tegl är ditt huvudsakliga fokus att driva försäljningen mot bygg/murentreprenörer. Vidare ska du utbilda och inspirera arkitekter samt skapa och vårdar relationer i beställarledet.

I det dagliga arbetet är du inte ensam! Vi vet att teamet är starkare än individen, och till hjälp har du ett team av konstruktörer och projektledare som vid behov stöttar dig med teknisk expertis. Ditt distrikt stäcker sig från Mälardalen i syd till Riksgränsen i norr men merparten av dina kunder, befintliga såväl som potentiella finns i Stockholmsområdet.

Din profil

Vi söker dig som vet att affärer inte kommer gratis; att goda relationer, nätverkande och närvaro är nyckeln till framgång. Du trivs som bäst i roller där du får nytta av din starka inre motor och din förmåga att skapa goda relationer. Du är nyfiken, envis och ihärdig - på så sätt har du i tidigare roller lyckats öppna nya dörrar på ett framgångsrikt sätt.

Kvalifikationer:

  • God erfarenhet av försäljning (B2B)

  • Körkort (behörighet B)

  • Meriterande

  • Teknisk utbildning, exempelvis inom byggteknik

  • Försäljningserfarenhet av byggmaterial

  • Erfarenhet av att hålla utbildningar/webbinarium

  • Kunskap inom CAD/ritningsprogram, exempelvis AutoCad

  • Erfarenhet eller kunskap av 3D modelleringsprogram

Ansökan

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen att ansöka med CV och personligt brev via ansökningsformuläret. Rekryteringen sker löpande, men vi ser gärna att vi mottagit din ansökan senast den 19 November. Vi tar dessvärre inte emot ansökningar via e-post.

Vid frågor relaterat rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lukas Drelich: lukas.drelich@roirekrytering.se

Om Randers Tegl AB

Grunden till Randers Tegl-Gruppen lades 1911, då Carl Piper köpte sitt första tegelverk i Danmark. Sedan dess har det gått spikrakt framåt med uppköp av tegelverk och försäljningsaktiviteter i Skandinavien och Tyskland. På tegelbruket i Bara har det producerats tegel och tegelbalkar sedan mer än 100 år tillbaka i tiden. Idag producerar Bara Mineraler tegelbalkar och andra prefabricerade tegelprodukter under varumärket Bara Prefab.

På den svenska marknaden samarbetar Randers Tegl och Bara Prefab i det gemensamma försäljningsbolaget Randers Tegel AB. Bolagen ger med sina styrkor ett starkt kunderbjudande med hög kvalitet och service till den svenska marknaden.

Än idag är både Randers Tegl och Bara Mineraler två familjeföretag med familjen Piper och familjen Haby i spetsen för verksamheten. Koncernens samlade aktiviteter gör Randers Tegl-Gruppen till en av Nordeuropas ledande tegelproducenter – med störst kapacitet och sortiment. Bara Prefab med sin moderna balkfabrik är ledande inom tillverkning av förspända avlastningsbalkar i Sverige.

 

Dela detta jobb

logga
Initiativtagande Arkitektrådgivare/Projektsäljare som vågar tänka fritt!

Roi Rekrytering Sverige AB