saljjobb.se

Innesäljare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Innesäljare

Privat Försäkrings uppdrag är att erbjuda befintliga och potentiella privatkunder marknadens mest uppskattade kundmöten via telefon och digitala kundkanaler. Det innebär för oss att ge kunden rätt service, aktivt erbjuda kunder att bredda sitt engagemang samt att vårda befintliga kundrelationer för att skapa kundupplevelser som överträffar kundens förväntningar 

Om jobbet 

Som innesäljare arbetar du med försäljning och rådgivning gällande våra försäkringsprodukter via telefon, framförallt inkommande samtal men även kundvårdande samtal till våra befintliga kunder. Du arbetar mot uppsatta mål och har en egen budget gällande nyförsäljning och kundvård. I huvudsak jobbar du med privatkunder, du kommer även komma i kontakt med företag- och lantbrukskunder som har privata försäkringar.  

Vi är måna om att du ska känna dig trygg in din roll och ger rätt förutsättningar för att lyckas. Inledningsvis kommer du därför få gedigen produkt- och systemutbildning då det är av stor vikt att få kunskaper om våra försäkringsprodukter och dess villkor.  

Vem är du? 

Erfarenhet från tidigare försäljningsarbete är meriterande. Som person är du målinriktad och drivs av att prestera och lyckas med ett bra resultat. Du värdesätter god service och gör det genom att identifiera kundens hela behov för att säkerhetsställa rätt försäkringsskydd. Du tycker om att prata med människor och har lätt att skapa nya relationer, med ditt engagemang och din positiva inställning blir du omtyckt av både kollegor och kunder. Du trivs med att vara en del av ett team samtidigt som du strävar för att nå dina egna individuella mål.  

Vi verkar på en marknad som ständigt utvecklas och detta kräver att du som person är anpassningsbar, självständig och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt.  

Låter det intressant? 

Vill du veta mer, ring säljledare Elin Gustin 0707-60 55 99.  

Fackliga representanter är Helena Lindberg 021- 19 01 85 för Forna och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Akademikerföreningen.  

Tjänsterna är placerade i Västerås.  

Välkommen med din ansökan senast 30 juni. Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningstiden. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårt medieval. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.  

Vi på Länsförsäkringar Bergslagen är 300 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Västerås, Örebro, Sala, Köping, Karlskoga och Lindesberg finns vi nära drygt 235 000 kunder – som alla tillsammans äger bolaget. Det gör att vi är försäkringsbolaget och banken som förstår vad våra kunder behöver för att känna trygghet för familjen, sina ägodelar, företaget och sina pengar. Allt samlat på ett ställe – genom hela livet.

Dela detta jobb

Innesäljare

Länsförsäkringar Bergslagen