saljjobb.se

Logga

Innesäljare

Ort
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Innesäljare

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.


ARBETSUPPGIFTER
Som innesäljare utvecklar du affären med våra proffskunder genom relationsskapande, service och merförsäljning. Du arbetar i team med våra kundansvariga säljare vad gäller orderläggning och leveransbevakning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är social, strukturerad och intresserad av att sälja. Du har erfarenhet från branschen och en utbildning inom bygg- och järnhandel är meriterande.

För att lyckas som innesäljare bör du vara metodisk och ha en god administrativ förmåga.


Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är vid någon av våra anläggningar i Göteborgsområdet.

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Robert Lassila på telefonnummer 031- 792 92 24.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 31 juli eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Dela detta jobb

Logga
Innesäljare

Derome Byggvaror & Träteknik AB