saljjobb.se

Logo

INNESÄLJARE

Företag Hilti Svenska AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-16

Ansök nu

INNESÄLJARE

Vad söker vi?

Just nu söker vi en Innesäljare till vårt huvudkontor i Arlöv. Vi tror att passionerade människor i en företagskultur med fokus på affärsresultat och personlig utveckling är en förutsättning för att möta våra kunders höga förväntningar på professionalism och partnerskap.

Vilka är Hilti?

Om du är ny i branschen har du kanske inte hört talas om oss. Vi tillhandahåller marknadsledande verktyg, tekniska produkter,mjukvara och tjänster för den globala byggsektorn. Vi är stolta över vårt företag, med 75-årig historia, och ett världskänt renommé för banbrytande produkter och exceptionell service. Med mer än 29.000 medarbetare i över 120 länder är vi en bra arbetsplats där du kan bidra med din prestation samtidigt som du utvecklas och bygger en karriär.

Vad innebär rollen?

Som Innesäljare på vår Kundserviceavdelning är du ansiktet utåt för vårt uppskattade och pålitliga varumärke. Våra kunder förväntar sig enastående service och ett personligt bemötande. Som en del av vårt högpresterande säljteam är ditt jobb att främja våra starka kundrelationer för att skapa lojala affärspartners. Du kommer att tränas och lära dig hantera hela kundprocessen med värdeskapande rådgivning, relationsbyggande försäljning samt ordermottagning.

Som Innesäljare fokuserar du på att hitta lösningar på kunders utmaningar, besvara tekniska frågor och jobbar aktivt med försäljning av Hiltis produkter via telefon, chatt och email i ett högt tempo.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016, 2018 och 2019 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Vad erbjuder vi?

Vi ger dig alla förutsättningar för att nå framgång i din roll, utomordentlig utbildning samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Du kommer att möta en unik kombination av självständighet och kamratskap där du är en del av ett inkluderande team. Vi har förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat. Ge det lilla extra så säkerställer vi utvecklingsmöjligheter.

Varför ska du söka?

Vi har en utmärkt blandning av människor och erfarenheter i våra team. Några av våra bästa medarbetare började hos oss utan erfarenhet från branschen. Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund. Vi eftersträvar stort kundfokus och är serviceinriktade med ett stort intresse för att bygga relationer. Vi erbjuder ett brett flexibilitetskoncept med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, pensionsgrundande bonus samt andra förmåner.

Vi önskar att du:

  • Har ett brinnande intresse för försäljning och teknik.
  • Har en god kommunikationsförmåga samt är bra på att strukturera och organisera ditt arbete.
  • Är van vid att arbeta med service i ett högt tempo utan att tappa fokus på hög kvalitet.
  • Har ett stort kundfokus och är serviceinriktad med ett stort intresse för att bygga relationer.
  • Delar våra grundvärderingar mod, integritet, teamwork och engagemang.
  • Är en stark lagspelare.

Som en del i rekryteringsprocessen kommer vi att erbjuda dig en samlyssning där du får uppleva en arbetsdag på Kundserviceavdelningen, detta för att säkerställa en perfekt och långsiktig matchning mellan dig och Hilti.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Nylén, Team Leader Customer Service, på 0725411866.

Intresserad av att få reda på hur Hilti arbeta med mångfald och inkludering? https://careers.hilti.se/sv-se/om-oss/mangfald-inkludering

Dela detta jobb

Logo
INNESÄLJARE

Hilti Svenska AB