saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Innesäljare

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

Innesäljare

Om tjänsten

Detta är jobbet för dig som gillar att göra affärer och bygga relationer. Du som vill prestera resultat och samtidigt vara relationsskapande. Om du känner igen dig ska du söka tjänsten som innesäljare på Montico. Du blir en del av en dynamisk säljorganisation med högt till tak och korta beslutsvägar.

 

Arbetsbeskrivning

Som innesäljare hjälper du våra kunder att optimera sin viktigaste tillgång – personalen. Du säljer in våra utbildningstjänster inom maskin och säkerhet genom att identifiera behovet hos nya och befintliga kunder. Du upprätthåller och utvecklar kundkontakter via telefon. Du kommer att ha en rådgivande roll där du både informerat om och säljer in våra olika utbildningar. I arbetet samarbetar du nära våra utbildare som ansvarar för att leverera det du säljer in. Du sätter alltid kunden i centrum och levererar mervärde genom samverkan med Monticos övriga affärsområden. Vi erbjuder en spännande och utmanande roll med helhetsansvar att sälja in utbildningslösningar. Tillsammans med dina kollegor bearbetar du potentiella och befintliga kunder i området. Du ansvarar för alla steg i säljprocessen och driver självständigt ditt arbete med fokus på mål, kvalitet och långsiktiga relationer.

 

Vi söker dig som

Vi värderar personlighet och potential högt. För att trivas och lyckas är social kompetens, uthållighet och kontinuitet en förutsättning. Du är ambitiös, du vill och vågar ta egna initiativ för att nå dina mål. Du trivs i en varierad och föränderlig arbetsmiljö där du själv får planera. Vi tror att några års erfarenhet av uppsökande försäljning är en fördel i denna tjänst. Ett krav för tjänsten är att du obehindrat kan kommunicera på svenska i tal och skrift.

 

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Innesäljare

Montico AB