saljjobb.se

Innesäljare Årsta / Sätra

Företag Rexel Sverige AB
Ort
Utgår

2021-09-27

Ansök nu

Innesäljare Årsta / Sätra

Brinner du för service och försäljning och vill vara en del av ett framgångsrikt team som genomsyras av samarbete, engagemang, inspiration och glädje? Då vill vi att du söker tjänsten som innesäljare på Rexel (Storel)

Vi söker en säljare med erfarenhet av försäljning. Vi ser gärna att du arbetat med tekniska produkter tidigare och har ett stort intresse för eltekniska och innovativa produkter och lösningar.

Arbetsuppgifter
Som säljare ansvarar du för order, offerter, service och proaktiv försäljning till våra kunder i distriktet. I arbetet ingår att aktivt följa upp offerter och bedriva försäljning både per telefon och vid direktkontakt samt att vid behov sköta butik och ta emot och hjälpa våra kunder där.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är född säljare med ett starkt eget driv och samarbetsförmåga, du är både uppgifts- och lösningsorienterad. Som säljare hos oss på Rexel är du förtroendeingivande med en förmåga att enkelt bygga goda relationer. Detta tillsammans med en hög servicegrad är något vi värderar särskilt högt då vi uteslutande arbetar med återkommande kunder. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från elbranschen, dock inget krav. Din inställning är viktig för oss, du måste ha en vilja att ständigt lära och utveckla dig inom elbranschen.

Vi önskar att du är van användare av Officepaketet samt har grundläggande kunskaper i svenska och engelska både muntligen och skriftligen. 

Personliga egenskaper
Du som söker jobbet är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är bra på att skapa kontakt med kunder och underhåller relationen på ett professionellt sätt. Du arbetar målinriktat och är strukturerad och noggrann. Tillsammans med dina kollegor vill vi också att du skapar engagemang och delaktighet i våra kunder. Därför tror vi att du, vår framtida kollega, är bra på att påverka och övertyga din omgivning. Vi på Rexel vill visa vägen och bidra till våra kunders fortsätta utveckling. Vi verkar i en bransch som är i ständig och snabb utveckling, därför krävs ett stort intresse för tekniska och innovativa produkter och en vilja att ständigt utvecklas och lära nytt. Vi ser gärna båda kvinnliga och manliga sökande till tjänsten.

Är du vår nya medarbetare?  - Sök tjänsten redan idag!

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Platschef Emil Engström, 08- 556 212 53

Då intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om Rexel
Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 26 länder, vi har 26 000 anställda och omsätter 140 miljarder SEK. Rexel Sverige har en stark position på elmarknaden och erbjuder elmaterial och tjänster för alla typer av applikationer. Med vårt varumärke Rexolution bidrar vi till energieffektiva och hållbara affärer inom framför allt infrastruktur för elfordon, solenergi och teknik för lagring av el. Vi är cirka 800 medarbetare på 57 platser och har en omsättning på 5,4 miljarder SEK. Vi har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och hållbara lösningar som energieffektiviserar Sverige.
Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

Läs mer om Rexel på rexel.se

 

Dela detta jobb

Innesäljare Årsta / Sätra

Rexel Sverige AB