saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Innesäljare, Backer Calesco

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-13

Ansök nu

Innesäljare, Backer Calesco

Det går bra för oss! Vi söker en innesäljare/ försäljningsingenjör till segmentet Folie Special vid enheten Backer Calesco i Kolbäck, med ansvar för att driva och genomföra de försäljningsprojekt som kommer in från våra säljare och kunder, samt för att vid behov kunna bistå med teknisk support till både försäljnings- och produktionsorganisationen. Du kommer även att ha visst kundansvar. Tjänsten är främst en Innesälj/koordinator-tjänst, vissa resor kan förekomma i specifika projekt eller till nyckelkunder.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
- strukturera, hantera och vidarebefordra den information som krävs i varje projekt för att kundkraven ska kunna tillgodoses på ett optimalt sätt från de olika avdelningarna inom enheten.
- bistå organisationen med prognoser och budgetarbete.
- bistå organisationen med teknisk dokumentation samt upprättande av kalkyler.
- driva och genomföra tekniskt kvalificerade försäljningsprojekt i samarbete med våra kunder, övriga delar av den lokala organisationen i Kolbäck, och i viss mån även med andra enheter inom affärsområdet NIBE Element.
- fungera som teknisk support till övriga i organisationen för de försäljningsprojekt som pågår.
- ha ett visst kundansvar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- lätt för att trivas i en driven och marknadsorienterad miljö samt sporras av höga målsättningar.
- erfarenhet från arbete inom teknisk försäljning B2B eller i en produktionsmiljö.
- erfarenhet från budget och prognosarbete.
- erfarenhet av marknadsföring och mässor.
- förmåga att utveckla idéer i samråd med andra funktioner inom företagets enheter och kommunicerar på ett tydligt sätt både på Svenska och Engelska i såväl tal som skrift. Andra språk är meriterande.

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du besitter följande kompetenser/egenskaper:
- god teknisk förståelse och ett utpräglat intresse av teknik, problemlösning och intresse att vidareutveckla dina kunskaper inom olika tekniska lösningar.
- självmotiverad och resultatdriven med genuint engagemang samt har ett effektivt sätt att samarbeta med dina kollegor.
- ansvarskännande och trivs med ordning och reda som genomsyrar ditt arbete på alla plan.

Om Backer Calesco
Backer AB ingår i den svenska börsnoterade värmekoncernen NIBE Industrier och sysselsätter ca 260 personer inom utveckling, tillverkning och försäljning av elvärme- och energitekniska lösningar. Vi bedriver verksamhet på två orter i Sverige, Sösdala i Skåne och Kolbäck i Västmanland. Enheten i Sösdala utgör tillika huvudkontor för affärsområdet NIBE Element, vars verksamhet omfattar ca 50 enheter förlagda i Europa, Asien, Australien samt Nord- och Centralamerika. Våra lösningar levereras till kunder inom flera olika branscher och fungerar som en viktig del, antingen i våra kunders färdiga produkter, eller i våra kunders tillverkande processer. Kraven på våra lösningar är högt ställda, och flera av våra kunder är att anse som ledande inom sina respektive segment. För mer information gå gärna in på https://www.backercalesco.com/

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010-207 01 50, menyval 3.

Om Addilon
Rekrytering av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Mälardalen, Stockholm, Göteborg, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss på:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc.

Kontaktpersoner

Länk till den här sidanhttps://www.addilon.se/jobb-karriar/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=847&rmlang=SE

Dela detta jobb

Innesäljare, Backer Calesco

Addilon Professionals AB