saljjobb.se

Logga

Innesäljare industri

Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Innesäljare industri

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

ARBETSUPPGIFTER
Som innesäljare utvecklar du affären med våra proffskunder genom relationsskapande, service och merförsäljning. Du arbetar i team med våra fältsäljare vad gäller orderläggning, leveransbevakning och är delaktig i projekt internt men också externt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är social, serviceminded, strukturerad och intresserad av att sälja. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen och har jobbat med industriprodukter.

För att lyckas som innesäljare bör du vara metodisk och ha en god administrativ förmåga.

Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är vid vår anläggning i Hisingen - Göteborg.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Säljchef Joakim Pålsson på telefonnummer 0322-30 54 21.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 31 maj eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Derome bidrar gemensamt till en hållbar framtid när vi vidareförädlar produkter från skogen till trävaror, biobränsle, byggmaterial, byggkomponenter och hus. Vi ligger i framkant i utveckling av trä som det självklara byggnadsmaterialet för ett klimatsmart boende och en hållbar samhällsutveckling.

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.
Inom koncernen finns verksamhet som säljer verktyg, maskiner, redskap, skyddsutrustning och arbetskläder till bygg- och industrikunder.

För mer information om Derome se www.derome.se

Dela detta jobb

Logga
Innesäljare industri

Derome Byggvaror & Träteknik AB