saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Innesäljare inriktning lantbruk till Dina Försäkringar Syd

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-14

Ansök nu

Innesäljare inriktning lantbruk till Dina Försäkringar Syd

Företagsinformation
Vi är sex försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på flera orter i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare, Dina Försäkringar Syd AB har idag ett sextiotal anställda och vårt huvudkontor är beläget på Svensknabben i Kalmar.

Läs gärna mer om oss på www.dina.se

Tjänstebeskrivning
Nu utökar vi vårt säljteam och söker ytterligare en Innesäljare inriktning lantbruk – välkommen med din ansökan!

Att vara Innesäljare hos oss på Dina Försäkringar Syd innebär att du har ett väldigt omväxlande och varierat arbete. Du arbetar tätt ihop med våra fältsäljare och du blir en central funktion mellan säljorganisationen och våra kunder.

I denna roll tar du emot samtal och agerar rådgivare i dialogen med våra kunder, du skapar offerter och utför ändringar på uppdrag av både kunder och kollegor. Som Innesäljare kommer du även att ringa våra kunder, där du undersöker aktuellt försäkringsinnehav och säkerställer så att det stämmer överens med deras önskemål och behov.

Som Innesäljare förväntar vi oss att du är proaktiv och tillsammans med närmsta chef sätter ni tillsammans upp strategier, budget och mål. Dessa följer ni sedan tillsammans upp varje månad.

Anställningen inleds med en utbildning på två månader där vi går igenom våra försäkringsprodukter och det arbetssätt som kännetecknar oss på Dina Försäkringar Syd. Efter utbildningen får du löpande coaching, medlyssning och vidareutbildning.

Placeringsort för denna tjänst är Kalmar, tjänsten är heltid och du rapporterar till Säljchef lantbruk.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och du har troligen några års erfarenhet av arbete inom försäljning/kundservice och någon koppling till lantbruk. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från försäkringsbranschen.

Du som söker brinner för att ge högklassig service till både våra kunder och kollegor. Du är en god administratör som sätter kunden i fokus, du är dessutom skyndsam och smidig i din kommunikation. Vidare har du förmågan att strukturera och organisera ditt arbete.

Du är en van IT-användare och du känner dig bekväm i program så som MS Office. Du uttrycker dig väl på svenska, i både tal och skrift.

Har du B-körkort är detta meriterande.

Vi kommer att göra utdrag från polisens belastningsregister och det krävs att du är prickfri för att arbeta hos oss.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett roligt jobb med varierande och utmanande arbetsuppgifter i en händelserik bransch. Våra ledord är nytänkande, nära och engagerade och du blir en del av ett kompetent och positivt team, som alltid gör sitt yttersta för att göra våra kunder nöjda. Hos oss värdesätter vi korta beslutsvägar och en platt organisation.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Terése S Carlstedt, telefon 0734–666 884 eller e-post terese.carlstedt@premier.se

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast tisdagen den 14 december 2021. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dela detta jobb

logga
Innesäljare inriktning lantbruk till Dina Försäkringar Syd

Premier Service AB