saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Innesäljare/kundservicemedarbetare till bolag med framåtanda i Västra Frölunda

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-09

Ansök nu

Innesäljare/kundservicemedarbetare till bolag med framåtanda i Västra Frölunda

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


ARBETA SOM INNESÄLJARE/KUNDSERVICEMEDARBETARE DÄR DU KAN GÖRA SKILLNAD VARJE DAG

Vi på Eterni söker nu dig som älskar kundservice och kundvård där du tillsammans med drivna kolleger arbetar med att hitta lösningar och ständiga förbättringar åt företagets kunder. Du kommer i din roll som innesäljare ledas, coachas och stöttas av ett närvarande ledarskap där resultat och teamsanhållning är viktiga delar. 


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att proaktivt kontakta, marknadsföra och sälja företagets produkt och tilläggstjänster mot befintliga kunder. Du ansvarar även för att utifrån kundens unika behov presentera rätt lösningar, skapa offerter och ta avslut på affärer. Som innesäljare arbetar du i projektbaserade säljteam i dialog med övriga delar av organisationen. Kundvård och löpande uppdateringar i företagets säljstödsystem är en självklarhet. Till hjälp i ditt arbete använder du telefon och digitala kontaktvägar. 

 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att passa in i rollen har du god kompetens inom försäljning via telefon med förmåga att effektivt identifiera affärsmöjligheter och ta avslut. Du har en mycket god känsla för kundvård och egen handlingskraft att återkoppla på utestående kundbehov. För dig är service och försäljning samma sak.

Du är en lyhörd, strukturerad och driven lagspelare som motiveras av högt tempo och agila arbetssätt. Du har lätt för att arbeta i olika ERP samt CRM system och har ett intresse samt förståelse för tekniska lösningar.

För att lyckas i rollen krävs det att du har mycket god kommunikationsförmåga och är resultatfokuserad. 

Nedan erfarenhet och kunskaper är viktiga att du har med dig:

  • Minst 2-3 års erfarenhet av liknande position

  • Dokumenterad erfarenhet av telefonvaran

  • 3-årig gymnasieutbildning

  • Goda datakunskaper i bland annat officepaketet samt erfarenhet av CRM och ERP system

  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift


OM TJÄNSTEN
Tjänsten som innesäljare/kundservicemedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som uthyrd konsult ute hos en av våra kunder i Göteborg. Tjänsten inleds med en tidsbegränsad anställning på 6 månader och givetvis får du en utbildning innefattande både teori och praktik när du tillträder uppdraget. 
 

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Linda Peterson på. Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR. 
 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Innesäljare/kundservicemedarbetare till bolag med framåtanda i Västra Frölunda

Eterni Sweden AB