saljjobb.se

logga

INNESÄLJARE LEADS till KUNDTJÄNST

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2020-12-13

Ansök nu

INNESÄLJARE LEADS till KUNDTJÄNST

Vill du ha en intressant utmaning och arbeta med ett av Europas starkaste varumärken i energiteknikbranschen? Avdelningen Kundtjänst inom affärsområdet NIBE Energy Systems NES söker nu en innesäljare till LEADS-gruppen med placering i Markaryd.

NES ansvarar för försäljning av värmepumpar, pannor, varmvattenberedare etc. under varumärket NIBE till dotterbolag, importörer m fl i framför allt Europa.

ARBETSUPPGIFT:

Som innesäljare på LEADs-gruppen arbetar du bland annat med kundbearbetning, uppföljning, information om NIBEs produkter samt fungerar som stöd till våra säljare. Tjänsten innehåller även i förlängningen möjlighet till värmepumpsdimensionering samt mer avancerad rådgivning gällande produktsortimentet samt dess användningsområden.

DIN BAKGRUND:

Vi ser gärna att du är en teknisk, ambitiös, flexibel och serviceinriktad person som gillar att arbeta med människor. Du har en positiv attityd och engagemang inför nya arbetsuppgifter, samtidigt som du har en förmåga att strukturera upp och planera ditt arbete.

Du har minst gymnasiekompetens samt gärna telefon-och datorvana. Om du har arbetat i en administrativ roll tidigare, eller har utbildning inom teknik ses det som meriterande, men är inget krav. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 13 december. Ansökan sker via vår webbsida under "lediga tjänster". Ansök via röd knapp nedan. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

 

FAKTA OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 300 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 17 300 anställda i drygt 30 länder.

 

KONTAKTPERSONER

Arne Gustafsson

Kundtjänstansvarig för NIBE Energy Systems

0433-27 30 00

arne.gustafsson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
INNESÄLJARE LEADS till KUNDTJÄNST

NIBE AB