saljjobb.se

logga

INNESÄLJARE LEADS TILL KUNDTJÄNST (VIKARIAT)

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2021-05-20

Ansök nu

INNESÄLJARE LEADS TILL KUNDTJÄNST (VIKARIAT)

Vill du ha en intressant utmaning och arbeta med ett av Europas starkaste varumärken i energiteknikbranschen? Avdelningen Kundtjänst inom affärsområdet NIBE Energy Systems NES söker nu en innesäljare till LEADS-gruppen med placering i Markaryd.

NES ansvarar för försäljning av värmepumpar, pannor, varmvattenberedare etc. under varumärket NIBE till dotterbolag, importörer m fl i framför allt Europa.

OM TJÄNSTEN
Som innesäljare på LEADs-gruppen arbetar du bland annat med kundbearbetning, uppföljning, information om NIBEs produkter samt fungerar som stöd till våra säljare. Tjänsten innehåller även i förlängningen möjlighet till värmepumpsdimensionering samt mer avancerad rådgivning gällande produktsortimentet samt dess användningsområden. Vikariatet gäller i nuläget fram till januari 2022. 

DIN BAKGRUND
Vi ser gärna att du är en teknisk, ambitiös, flexibel och serviceinriktad person som gillar att arbeta med människor. Du har en positiv attityd och engagemang inför nya arbetsuppgifter, samtidigt som du har en förmåga att strukturera upp och planera ditt arbete.

Du har minst gymnasiekompetens samt god telefon-och datorvana. Om du har arbetat i en administrativ roll tidigare, eller har utbildning inom teknik ses det som meriterande, men är inget krav. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 20 maj. Önskas mer information vänligen kontakta kontaktpersonen nedan.

OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 250 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkommen! 

KONTAKTPERSONER
Arne Gustafsson

Kundtjänstansvarig för NIBE Energy Systems

0433-27 30 00

arne.gustafsson@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
INNESÄLJARE LEADS TILL KUNDTJÄNST (VIKARIAT)

NIBE AB