saljjobb.se

Innesäljare, Mölndal

Företag Cramo
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Innesäljare, Mölndal

Vi söker nu en innesäljare med passion för service till vår depå i Mölndal. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

Som innesäljare arbetar du med maskinuthyrning och försäljning av Cramos produkter i butik, per telefon samt i vissa fall ute hos kund. Du kommer att utifrån kundens behov och din kunskap ge service, råd och information om Cramos produkter till våra kunder i butik eller på fält. I arbetsuppgifterna ingår också att följa upp pågående uthyrningar och ta emot beställningar. En viss del av ditt arbete består av administrativa göromål.

Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Din bakgrund
Vi söker efter dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som ständigt vill lära sig nya saker – människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en ständigt föränderlig miljö.

Tidigare erfarenhet inom byggbranschen eller försäljning är meriterande. Vi söker dig som har en hög serviceanda samt god stresstålighet och förmågan att kunna prioritera dina arbetsuppgifter. Du skall vara trygg med sälj och kundbemötande, uppskatta självständigt arbete såväl som samarbete med andra.

Du är en ansvarstagande, lösningsorienterad driven person med viljan att utvecklas. Du har god datorvana och vi ser att du kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare är B-körkort ett krav.

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då urval, intervjuer och tillsättning kan komma ske innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

  • Ett attraktivt friskvårdsbidrag

  • Våra medarbetare är berättigade till bonus

  • One Cramo Aktiesparprogram

  • Webbaserad pensionsrådgivning via Lifeplan

  • Benifys förmånsportal med stort utbud

  • Kollektivtal

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.

Sören Sjöberg | Kontaktperson
031-87 90 80

Dela detta jobb

Innesäljare, Mölndal

Cramo